Facebook Pixel Επίδειξη δύναμης Θρύλου και "αρπαγή" από ΑΕΚ!
| 2014-04-09 09:00:00

Επίδειξη δύναμης Θρύλου και "αρπαγή" από ΑΕΚ!

Επίδειξη δύναμης Θρύλου και "αρπαγή" από ΑΕΚ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TOY SPORTDOG: Ποιον Έλληνα παίκτη "κλέβει" ο Ολυμπιακός μέσα από τα χέρια της Ένωσης και για ποιο λόγο; Ο σκύλος κάνει, για μια ακόμα φορά, την αποκάλυψη!

Μπορεί τα τελευταία ρεπορτάζ να "έστελναν" στην ΑΕΚ τον Νίκο Καθάριο, τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού, αλλά οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog αναφέρουν δυναμική "σφήνα" του Ολυμπιακού για το "πουλέν" του Άκη Μάντζιου.

Όπως "μυρίστηκε" ο σκύλος, οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν το τελευταίο δίμηνο τον 19χρονο (07/10/94) ποδοσφαιριστή και έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του. Θεωρούν ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο που έχει τις ικανότητες, αν δουλέψει σωστά, να εξελιχθεί σε σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Γι΄ αυτό αποφασίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στο Λιμάνι, αποκαλύπτει ο sportdog, να προχωρήσουν στην απόκτηση του Καθάριος, πριν προλάβει η ΑΕΚ να "κλείσει" τον παίκτη, όπως κυκλοφόρησε εσχάτως στον "κιτρινόμαυρο" Τύπο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμα επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό, που έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί με ...συνοπτικές διαδικασίες να κάνει δικό του όποιο "αστεράκι" αρχίζει και λάμπει στη Σούπερ Λίγκα προλαβαίνοντας, φυσικά, τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με τους 11 αγώνες στο πρωτάθλημα (1γκολ - 1 ασίστ), αναμένεται να αποκτηθεί από τους Πρωταθλητές αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό. Το πιο πιθανό είναι, άλλωστε, ο Καθάριος να παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Κομοτηνής για τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι ο 19χρονος δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και γι΄ αυτό -όπως συνηθίζουν σε ανάλογες περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών- θα τον αφήσουν να "ψηθεί" στην ομάδα του παρακολουθώντας πολύ στενά την πορεία του.

Ο Καθάριος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του προπονητή του και την καινούργια χρονιά αναμένεται να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μάντζιος πιστεύει πολύ στον 19χρονο μεσοεπιθετικό, τον χρησιμοποίησε αρκετά στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Ο Έλληνας άσος σκόραρε φέτος στην εντός έδρας νίκη του Πανθρακικού επί του Εργοτέλη με 2-1 για την 28ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μία εξαιρετική ασίστ στο νικητήριο γκολ του Ίγκορ κόντρα στον Άρη (2-1) πάλι στην Κομοτηνή για την 30ή αγωνιστική.

Δες το γκολ του Καθάριος κόντρα στον Εργοτέλη... (0:20)

Δες την ασίστ του Καθάριος απέναντι στον Άρη... (1:00)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags