Facebook Pixel Είδηση-βόμβα! Ποιος φέρνει Ταρντέλι στην Ελλάδα;
| 2014-04-15 09:15:00

Είδηση-βόμβα! Ποιος φέρνει Ταρντέλι στην Ελλάδα;

Είδηση-βόμβα! Ποιος φέρνει Ταρντέλι στην Ελλάδα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Τον (απίστευτο) λόγο που ο Ιταλός τεχνικός ετοιμάζεται να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής και γιατί τον θέλουν στην ΕΠΟ, αποκαλύπτει ο σκύλος!
 

To μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, είναι αυτή τη στιγμή ο Μάρκο Ταρντέλι.

Ο Ιταλός προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Σαρρή, μετά από συνάντηση που είχαν σε "πολύ καλό κλίμα", όπως ενημέρωσαν όλα τα Μέσα στην Ιταλία, την περασμένη Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ καταλήγει, όπως όλα δείχνουν, στην επιλογή του 60χρονου τεχνικού, μετά τις συστάσεις που έλαβε από τον Μισέλ Πλατινί, αποκαλύπτει σήμερα ο sportdog

Το αφεντικό της UEFA είναι πολύ στενός φίλος με τον Ταρντέλι (από την εποχή που έπαιζαν μαζί στη Γιουβέντους) κι αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που ο Σαρρής τον θέλει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Η σχέση του Ταρντέλι με τον Πλατινί είναι αυτή που "έψησε" σε μεγάλο βαθμό τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας, ενώ στην απόφασή του έπαιξε σημαντικό ρόλο και η προτροπή ενός "μυστικού συμβούλου", γνώστη του Καμπιονάτο, όπως έμαθε ο σκύλος.

Η είδηση, φυσικά, είναι ότι ο πρώην βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας μπορεί να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τις "ευλογίες" του Πλατινί και όχι, βεβαίως, λόγω βιογραφικού, ή προπονητικών δυνατοτήτων.

Αυτό που μετράει επίσης στην περίπτωση του Ιταλού είναι ότι είναι πολύ ...οικονομικός σε σχέση με τις άλλες υποψηφιότητες. Η ΕΠΟ μπορεί να υπογράψει μαζί του χωρίς να πληρώσει προμήθεια για μάνατζερ και με συμβόλαιο κάτω από 400 χιλιάρικα το χρόνο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags