Facebook Pixel Στα σκαριά επιστροφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!
| 2014-04-16 09:15:00

Στα σκαριά επιστροφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!

Στα σκαριά επιστροφή-βόμβα στη Σούπερ Λίγκα!

Ποιο πρώην ισχυρό αφεντικό ομάδας σκέφτεται να επιστρέψει με ...άγριες διαθέσεις στη Σούπερ Λιγκ και γιατί αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω; Ο σκύλος έχει όλο το ρεπορτάζ! 

Εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο. Το θέμα δεν αφορά το αγωνιστικό. Ούτε την αδειοδότηση που δεν έγινε καν προσπάθεια για να εξασφαλίσει η ομάδα το "ΟΚ".

Ο σκύλος σού γράφει για τα διοικητικά και την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει στην Πλατεία για την πιθανή επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγαπάει αποδεδειγμένα την ομάδα και που στο παρελθόν έχει ρίξει πολύ χρήμα φέρνοντας παικταράδες και κάνοντας την ομάδα ανταγωνιστική.

Ο Τσακίρης, που παρακολούθησε από κοντά το τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να έχει "ψηθεί" να ξαναμπεί στο σύλλογο και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι οριστικό τις επόμενες μέρες.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στη "συνάντηση κορυφής" που έχει προγραμματιστεί προσεχώς στην Πλατεία και αναμένεται να δώσει το "παρών" ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας, σου αποκαλύπτει ο sportdog.

O Έλληνας επιχειρηματίας έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως θα επιστρέψει στην ομάδα ΜΟΝΟ με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές;

ΠΡΩΤΟΝ, έχει ζητήσει το μπάτζετ της νέας περιόδου να είναι μικρό και "υποφερτό".

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, θέλει να βρεθεί λύση (με ρύθμιση μέσω νόμου) στα χρέη της ΠΑΕ.

Και ΤΡΙΤΟΝ, επιθυμεί να στελεχωθεί το στόστερ της επόμενης σεζόν με πολλούς παίκτες από την ταλαντούχα ομάδα της Under-20.

H πιθανή επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ικανή να αλλάξει γενικά το "χάρτη" της Σούπερ Λίγκας.

Ο έμπειρος παράγοντας δεν αναμένεται να αφήσει τον Πανιώνιο να ...παλεύει για τη σωτηρία του και σίγουρα, αν αναλάβει, θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνει η ομάδα και πάλι δυνατή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags