Facebook Pixel "Θέλω μεταγραφή στον Ολυμπιακό με 750.000"!
| 2014-04-22 09:15:00

"Θέλω μεταγραφή στον Ολυμπιακό με 750.000"!

"Θέλω μεταγραφή στον Ολυμπιακό με 750.000"!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ποιος Ισπανός άσος ρίχνει πολύ το κασέ του γιατί επιθυμεί σαν τρελός να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό θέμα!

Σούπερ επανεμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Ιβάν Μαρκάνο στο πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Καραϊσκάκη".

Ο Ισπανός αμυντικός είχε εκπληκτική απόδοση απέναντι σε Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ θυμίζοντας γιατί ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έφερε το καλοκαίρι του 2011 στον Ολυμπιακό.

Μετά από εκείνο το παιχνίδι, όμως, ο 27χρονος άσος δεν κατάφερε να κάνει καλά ματς και κινήθηκε σε γενικές γραμμές στη μετριότητα.

Όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Μαρκάνο στον Πειραιά δεν είναι με το μέρος του, σου γράφει ο sportdog.

Οριστική απόφαση, βέβαια, για τον Ισπανό αμυντικό δεν έχουν πάρει ακόμα στο Λιμάνι, αφού προέχει η -σχεδόν βέβαιη- ανανέωση του Μίτσελ.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι το ...σκέφτονται πολύ στον Ολυμπιακό για να κρατήσουν τον παίκτη της Ρούμπιν Καζάν και θεωρούν ότι υπάρχουν περισσότερα "μείον" στην περίπτωσή του.

Η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τους Ρώσους είναι, όπως σου έχει αποκαλύψει ο σκύλος, στο 1,5 εκατομμύριο και δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτική.

Η γνώμη του Μίτσελ, ο οποίος θεωρεί ότι ο Μαρκάνο μπορεί να παίξει καλά μόνο ως στόπερ και όχι ως αριστερός μπακ, μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η είδηση στο θέμα είναι ότι Ισπανός έχει καταλάβει πως το κλίμα γίνεται αρνητικό για την παραμονή του στον Ολυμπιακό και έχει στείλει "μήνυμα" πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι.

Το φοβερό είναι, μάλιστα, ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του στα 750 χιλιάρικα το χρόνο, δηλαδή στο μισό, αφού στη Ρούμπιν έχει "καθαρές" ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμύριο.

ΠΟΙΑ ομάδα δίνει εκατομμύρια για την άμυνα του Ολυμπιακού, έχεις διαβάσει στον sportdog

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags