Facebook Pixel Έλα τώρα, ρε Φέισα, πες μας, πώς το κάνεις;
| 2014-04-24 13:15:00

Έλα τώρα, ρε Φέισα, πες μας, πώς το κάνεις;

Έλα τώρα, ρε Φέισα, πες μας, πώς το κάνεις;

Απίστευτα πράγματα με τον Σέρβο χαφ που μετά τη μετακίνηση-θαύμα 4,5 εκατομμυρίων από τον Ολυμπιακό στη Μπενφίκα, ετοιμάζεται τώρα και για δεύτερη μεταγραφή-έκπληξη!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στον Ολυμπιακό όταν το περασμένο καλοκαίρι, Αύγουστο μήνα, η Μπενφίκα έσκασε "ζεστά" 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα.

Η πορτογαλική ομάδα έδωσε το εξωφρενικό αυτό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που όσο έπαιξε στους Ερυθρόλευκους δεν κατάφερε -έστω και λόγω τραυματισμών- να δείξει τίποτα σπουδαίο.

Παρόλα αυτά δαπάνησαν κοντά στα 5 εκατομμύρια προσφέροντας στον 25χρονο διεθνή μέσο πενταετές συμβόλαιο και βάζοντας (κρατιέστε;) ρήτρα αποδέσμευσης 35 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όποτε έπαιξε, φέτος στην Μπενφίκα. Και πλέον η πορτογαλική ομάδα τον βγάζει, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, στο σφυρί. Ποιος θα το πάρει αυτό ...κελεπούρι;

Κι όμως, υπάρχει ομάδα που θέλει τον Φέισα και, μάλιστα, "σκάει" πολύ χρήμα για να τον αποκτήσει, σου το αποκαλύπτει σήμερα ο sportdog. Ένας σύλλογος από τη μακρινή Κίνα ενδιαφέρεται για τον Σέρβο μέσο και προσφέρει "γη και ύδωρ" για να τον αποκτήσει.

Οι Κινέζοι είναι "τρελαμένοι" με τον Φέισα και ετοιμάζουν πρόταση-μαμούθ για να τον κάνουν δικό τους μαζί έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα. Μιλάμε για σούπερ deal που ο Φέισα δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Αφού μπάλα δεν (ξέρει να) παίζει, τουλάχιστον ας εξασφαλίσει το μέλλον των εγγονιών του...

ΠΟΙΑ ομάδα από την Πορτογαλία έκλεισε τον Φερνάντο Σάντος, σε έχει ενημερώσει ο σκύλος 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags