Facebook Pixel Ψήνεται "δυνατή" επιστροφή στον Ολυμπιακό!
| 2014-04-29 09:00:00

Ψήνεται "δυνατή" επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Ψήνεται "δυνατή" επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Ποιος ξένος άσος και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πιθανό να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά και για ποιο λόγο, θα σου αποκαλύψει ο sportdog!

Εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Φρανσουά Μοντέστο στην ομάδα, είναι η πληροφορία του σκύλου. 

Ο Κορσικανός άσος, που πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Μπαστιά, έχει πάρει απόφαση στο τέλος της σεζόν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο 35χρονος, πια, Μοντέστο, με 29 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος στη Ligue 1, σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Από την πρώτη μέρα που έφυγε από την Ελλάδα ο Γάλλος είχε εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό σε άλλο ρόλο.

Αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει, πλέον, στο μυαλό των Πρωταθλητών και μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ο παίκτης.

Παρόμοια σκέψη γίνεται και για έναν ακόμα ξένο άσο, τον Ιμπαγάσα, ο οποίος ωστόσο θα ήθελε να παίξει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ο Μοντέστο αγωνίσθηκε με επιτυχία από το 2010 έως το 2013 στον Πειραιά (69 ματς - 4 γκολ) φορώντας μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

ΠΟΙΟΣ αμυντικός αποχωρεί σίγουρα από τον Ολυμπιακό, έχει το αποκλειστικό ο sportdog

 

 

   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags