Facebook Pixel "Βόμβα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ! "Διώξτε τώρα τον..."
| 2014-05-06 09:15:00

"Βόμβα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ! "Διώξτε τώρα τον..."

"Βόμβα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ! "Διώξτε τώρα τον..."

Σκάει ξαφνική αποχώρηση βασικότατου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο! ΠΟΙΟΣ παίκτης "τελειώνει" με απόφαση του Σαββίδη και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει την πληροφορία!

Μέρες -μπορεί και ώρες- μετράει στην Τούμπα ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε, έχει την αποκλειστική πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη ο σκύλος.

Ο Αργεντινός στόπερ, που παίζει δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Σπαρτάκ Μόσχας, αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, μετά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του εκνευρισμένου Ιβάν Σαββίδη.

Ο 30χρονος αμυντικός τη γλύτωσε για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Εντινγκά του Ολυμπιακού, αλλά πλέον, μετά και τη νέα γροθιά που έριξε στον Κουτρουμπή μέσα στη φυσούνα, αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση.

Ο παίκτης, που θα δεχθεί ποινή και από τα αρμόδια όργανα, μιας και ο διαιτητής Παππάς κατέγραψε στο φύλλο αγώνος την μπουνιά στον αμυντικό του Τριφυλλιού, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή, στη Λεωφόρο, αναμένεται να είναι και το τελευταίο του με την ασπρόμαρη φανέλα, μετά από 15 συμμετοχές που "έγραψε" με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εντολή του Σαββίδη να "τελειώσει" ο Αργεντινός "μποξέρ" από την ομάδα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και μένει να δούμε αν θα μείνει τυπικά στη Θεσσαλονίκη μέχρι να τελειώσει ο δανεισμός του, ή θα αναχωρήσει πιο νωρίς για τη Ρωσία.

ΤΟ ...ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Ινσαουράλδε, σου παρουσίασε ο σκύλος 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags