Facebook Pixel Άκυρο το «μπαμ» σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!
| 2014-05-08 21:55:00

Άκυρο το «μπαμ» σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Άκυρο το «μπαμ» σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Άδικα περιμένουν οι φίλαθλοι τα... ευχάριστα, καθώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Τα έμαθε μάλιστα και ο κόουτς και αποχώρησε. Διαβάστε το θέμα στον sportdog!

Από το... πουθενά μπορείς να βγάλεις την «είδηση της χρονιάς» και αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Αναφερόμαστε στον Πανιώνιο, ο οποίος πλέον θα κινηθεί τη νέα περίοδο χωρίς τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, τον κόουτς που τον... γλίτωσε τις τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος από τα χειρότερα και τον υποβιβασμό.

Στην Πλατεία στην σχετική ανακοίνωση για το... διαζύγιο εξήγησαν πως: «τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, όπου και υποχρεώνουν την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό».

Γιατί όμως αυτό αποφασίσθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο «μουστάκιας» με την Επιτροπή Σωτηρίας του Πανιωνίου; Μήπως είχε τρελές απαιτήσεις; Μήπως ζήτησε κάτι που δεν μπορούσε να γίνει;

Η απάντηση είναι «όχι» και η στήλη «sportdog penalty» εξηγεί για ποιον πολύ απλό λόγο αποχώρησε ο Αναστόπουλος...

H ερμηνεία λοιπόν που δίνει η πιάτσα στην αποχώρηση του, είναι πως κατάλαβε ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί στον Πανιώνιο!

Πρόκειται σίγουρα για την πιο δυσάρεστη είδηση για τον σύλλογο, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες ήλπιζαν σε πιθανή επιστροφή του και ταυτόχρονα σε... επιστροφή της ομάδας στις πάνω θέσεις της Λίγκας.

Πόσο ακόμα άραγε να αντέξει να παλεύει για την σωτηρία με μπάτζετ από την Under 20;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags