Facebook Pixel Παίζει γερά επιστροφή πορτιέρο στον Πειραιά!
| 2014-05-12 14:15:00

Παίζει γερά επιστροφή πορτιέρο στον Πειραιά!

Παίζει γερά επιστροφή πορτιέρο στον Πειραιά!

Ποιος Έλληνας γκολκίπερ αναμένεται, έπειτα από προσωπική απόφαση του Μίτσελ, να επιστρέψει στο Λιμάνι και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει την αποκλειστική πληροφορία!

Δεν προβλέπει απόκτηση τερματοφύλακα το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού, σου αποκαλύπτει ο sportdog.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφάσισει να πορευθούν τη νέα χρονια με πρώτο πορτιέρο τον Ρομπέρτο και δεύτερο τον Μέγιερι, ο οποίος αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2015).

Επομένως, απομένει να επιλεγεί ο τρίτος τερματοφύλακας που στην ουσία θα αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Κάρολ.

Αυτός ο τερματοφύλακας είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο σκύλος. Ο 21χρονος γκολκίπερ, που φέτος έκανε καλή σεζόν ως δανεικός στον Φωστήρα, αρέσει πολύ στον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτός που σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ τον Γιαννιώτη, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τετραετές συμβόλαιο το 2012 από τον Εθνικό Γαζώρου, όπου είχε ανακηρυχθεί κορυφαίος τερματοφύλακας στη Γ΄ Εθνική. 

ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ευρωπαϊκή ομάδα προσφέρει τρελά λεφτά για Ρομπέρτο, σε ενημέρωσε ο sportdog  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags