Facebook Pixel Το αριστερό-φωτιά του "Μιραλάς" για Ολυμπιακό!
| 2014-05-29 14:00:00

Το αριστερό-φωτιά του "Μιραλάς" για Ολυμπιακό!

Το αριστερό-φωτιά του "Μιραλάς" για Ολυμπιακό!

Ποιον Ισπανό παικταρά, κοψιά Μιραλάς, με αριστερό πόδι που κάνει παπάδες, εξετάζει ο Ολυμπιακός μετά από υπόδειξη του Μίτσελ; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακόμα ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους ακραίους επιθετικούς που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πρόκειται για τον 23χρονο Ισπανό, Ρούμπεν Ροσίνα, ο οποίος αρέσει πολύ στον Μίτσελ, έχει την αποκλειστική πληροφορία από την Ισπανία ο sportdog.

O νεαρός άσος μοιάζει στο στυλ με τον Μιραλάς, μόνο που το "καλό" του πόδι είναι το αριστερό. Ο Ροσίνα διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και "φαρμακερό" σουτ. Μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, ως περιφερειακός, αλλά και στα άκρα της επίθεσης, ως εξτρέμ, αριστερά και δεξιά. Πολυθεσίτης, δηλαδή.

Είναι ταχύς, ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του και μπορεί με άνεση να παίξει το "ένας εναντίον ενός" λόγω της καλής ντρίμπλας που διαθέτει. Χαρακτηριστικά που είχε, φυσικά, ο Μιραλάς και λείπουν αυτή τη στιγμή από τα "φτερά" της επίθεσης του Ολυμπιακού από τη στιγμή που αποχώρησε ο Βέλγος άσος.

Κοινό στοιχείο των δύο είναι επίσης το νεαρό της ηλικίας αφού ο Ροσίνα, στα 23 του χρόνια, ψάχνει μια ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να καταφέρει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του. Αυτό που πέτυχε, δηλαδή, ο Μιραλάς με τη μεγάλη μεταγραφή στην Έβερτον.

Ο Ροσίνα έπαιξε φέτος στη Ράγιο Βαγιεκάνο (17 συμμετοχές – 3 γκολ) ως δανεικός από την Μπλάκμπερν, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2011 από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (26 συμμετοχές – 4 γκολ). Στην αγγλική ομάδα, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, μετράει συνολικά 46 συμμετοχές και 7 γκολ.

Απολαύστε τον... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags