Facebook Pixel Αυτή είναι είδηση!
| 2014-06-09 12:00:00

Αυτή είναι είδηση!

Αυτή είναι είδηση!

ΠΟΙΟΣ πρώην άσος του Παναθηναϊκού σκέφτεται να αποχωριστεί την αγαπημένη του ...Γλυφάδα για να ξαναφορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια; Ο sportdog το αποκαλύπτει!

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση φέρεται ότι εξετάζει πολύ σοβαρά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, έχει την ψαγμένη πληροφορία ο σκύλος. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε φέτος σε καμία ομάδα και απήλαυσε διακοπές διαρκείας.

Το περασμένο καλοκαίρι, που έφυγε από τους Πράσινους, αποφάσισε να μην πάρει μεταγραφή και την έβγαλε αραχτός στα αγαπημένα του στέκια στη Γλυφάδα. Καφές, βόλτες (με το πανάκριβο αμάξι του) και ...άγιος ο Θεός, που λένε. Δεν σταμάτησε να γυμνάζεται, όμως, ο Γιούρκας. Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, υποστηρίζουν ότι παραμένει fit γιατί πάντα πιστεύει ότι μπορεί να ξαναπαίξει μπάλα. Δεν είναι δα και κανένας μεγάλος. Στα 33 άνετα επιστρέφει στο ποδόσφαιρο. 

Τον περασμένο Γενάρη, άλλωστε, χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για να γυρίσει στο σύλλογο, αλλά "έφαγε άκυρο" από τον Αναστασίου. Προφανώς για τη "χυλόπιτα" που είχε ρίξει ο παίκτης στον προπονητή του Τριφυλλιού όταν του είχε ζητήσει στην αρχή της σεζόν να μείνει στην ομάδα και να παίξει βασικός στόπερ.

Όπως και να έχει, ο Σεϊταρίδης σκέφτεται, μετά από ένα χρόνο, να αφήσει τον ...φραπέ και να ξαναφορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει έτοιμη πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Αν και τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητούσε για μεταγραφή στο εξωτερικό. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags