Facebook Pixel Είναι μεγάλο καθίκι ο Μουρίνιο
| 2014-06-13 09:30:00

Είναι μεγάλο καθίκι ο Μουρίνιο

Είναι μεγάλο καθίκι ο Μουρίνιο

Μιλάμε για λαμόγιο από τα λίγα. Το ξέραμε. Και το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά. Τι απίστευτο έκανε ο Ζοσέ στη μεταγραφή του Φάμπρεγας θα σου αποκαλύψει ο σκύλος...

Πήγε ο Φάμπρεγας στην Τσέλσι. Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή χθες και επίσημα. Ανακοινώθηκε και το ποσό. 33 μύρια έδωσε η Τσέλσι στην Μπάρτσα. Πολλά λεφτά για τον Ισπανό. Το νούμερο αυτό, όμως, δεν είναι τυχαίο. Μεγάλη αποκάλυψη θα σου κάνει τώρα ο σκύλος.

Υπήρχε όρος της Άρσεναλ στο συμβόλαιο του Σεσκ με την Μπαρτσελόνα αν ο παίκτης πουληθεί με πάνω από 33 μύρια, να πάρουν το μισό της διαφοράς οι Κανονιέρηδες. Να το κάνουμε πιο λιανά. Αν ο Ισπανός έπαιρνε μεταγραφή από την Μπάρτσα στην Τσέλσι αντί 36 εκατομμυρίων, για παράδειγμα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα λάμβανε το 1,5 μύριο. Υπόθετικό, όμως, αυτό. 

Τι έκανε, λοιπόν, ο πανούργος ο Ζοσέ για να μην πάρει η Άρσεναλ και ο Βενγκέρ μία από την πώληση του Φάμπρεγας; Πήγε και κάρφωσε τη μεταγραφή στα 33 μύρια ακριβώς! Ούτε ευρώ παραπάνω, λέμε. Για να μην ενεργοποιηθεί ο όρος που έχει βάλει ο μισητός Αλσατός. Για τέτοιο καψώνι, μιλάμε. Μέρες πήραν οι διαπραγματεύσεις Τσέλσι - Μπάρτσα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και ο λόγος ήταν αυτός. Να κλείσει το deal στα 33 και κάτω. Δεν ήθελε ο Πορτογάλος μπει ούτε ένα φράγκο στα ταμεία της Άρσεναλ και τα κατάφερε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags