Facebook Pixel "Το πήρες από τον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ …κωλώνεις;"
| 2011-04-25 15:00:00

"Το πήρες από τον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ …κωλώνεις;"

"Το πήρες από τον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ …κωλώνεις;"

Ιδιαίτερα αγχωμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δώνης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Οι συνεργάτες του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν θυμίζοντάς του τα …παλιά.
 

Η φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο είναι πετυχημένη, ό,τι και να γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για την διοίκηση, καθώς ο Γιώργος Δώνης είναι πολύ πιο απαιτητικός και δεν θέλει να σκέφτεται πως θα χάσει το Κύπελλο.

Η σκέψη αυτή όμως τον έχει αγχώσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι εμφανέστατο και στις προπονήσεις της ομάδας. Για αυτό λοιπόν τον λόγο, έχουν αναλάβει δράση οι στενοί του συνεργάτες, αλλά και μέλη της διοίκησης, οι οποίοι όχι μόνο τον στηρίζουν, αλλά τον… ντοπάρουν και ψυχολογικά.

«Δεν είσαι πρωτάρης. Έχεις ξαναπάει στον τελικό και το είχες μάλιστα σηκώσει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στην ΑΕΚ… κωλώνεις τώρα;», του έλεγε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες μέλος του τεχνικού τιμ.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, μέλος της ομάδας συλλέγει τον τελευταίο μήνα όλα τα πρωτοσέλιδα των «κιτρινόμαυρων» εφημερίδων τα οποία είτε τον ειρωνεύονται είτε τον χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαλότητας.

Πρόθεσή του είναι να μην τα δώσει στον ίδιο, αλλά να τα βάλει στα αποδυτήρια λίγες ημέρες πριν τον τελικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags