Facebook Pixel "Βόμβα"! Παικταράς της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα!
| 2014-06-28 08:45:00

"Βόμβα"! Παικταράς της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα!

"Βόμβα"! Παικταράς της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TOY SPORTDOG: Ποιο μεγάλο αστέρι των Μπλαουγκράνα βρίσκεται στην Ελλάδα και για ποιο λόγο; Η μεγάλη αποκάλυψη –με φωτογραφίες– στο θέμα του σκύλου!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Μπόγιαν Κρκιτς απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ισπανός άσος της Μπαρτσελόνα γυρνάει τα δημοφιλή νησιά του Αιγαίου και δείχνει να το απολαμβάνει στη χώρα μας. Πρώτα επισκέφθηκε τη Σαντορίνη (ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Τwitter) και μετά τη Μύκονο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στην τρίτη φωτογραφία του sportdog.

O 23χρονος επιθετικός, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από τους Μπλαουγκράνα στον Άγιαξ (24 συμμετοχές – 4γκολ), βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της "Μπάρτσα", Λουίς Ενρίκε.

Δεν ξέρουμε αν η επίσκεψή του στην Ελλάδα μπορεί να οφείλεται και σε κάποιο άλλο λόγο, πέρα από ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Μπόγιαν έχει "παίξει" έντονα για τον Ολυμπιακό από την αρχή του καλοκαιριού.

Ο παίκτης παραχωρείται σε καλή τιμή από την ομάδα της Βαρκελώνης, αφού του χρόνου το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, και έχει γραφτεί επανειλημμένως ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει, άλλωστε, στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Μίτσελ με τον αθλητικό διευθυντή της "Μπάρτσα", τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, αν θέλει να πετύχει κάποιο μεγάλο deal με άσο των Μπλαουγκράνα.

Όπως και να έχει, η παρουσία του Μπόγιαν στην Ελλάδα φουντώνει τις φήμες από τη στιγμή που ο Ισπανός άσος έχει ακουσθεί ότι ενδιαφέρει τους Πρωταθλητές. Tην ίδια ώρα, μάλιστα, που οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Μάλαγα και ο Ολυμπιακός "μάχονται" για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, ενώ αποκαλύπτεται επαφή του Μίτσελ με τον ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. 

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Τι θα κάνει η Ελληνίδα πορνοστάρ της Sirina αν περάσουμε στους "8"; "Κλικ"   εδώ!   

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags