Facebook Pixel "Βόμβα" ΤΣΣΚΑ! Ποιον "κλέβει" από Θρύλο και ΠΑΟ;
| 2014-06-30 11:00:00

"Βόμβα" ΤΣΣΚΑ! Ποιον "κλέβει" από Θρύλο και ΠΑΟ;

"Βόμβα" ΤΣΣΚΑ! Ποιον "κλέβει" από Θρύλο και ΠΑΟ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ποιον Έλληνα άσο αρπάζει ο Δημήτρης Ιτούδης μέσα από τα χέρια των "αιωνίων" και ποια είναι η τρομερή πρόταση των Ρώσων; Ο sportdog κάνει αποκάλυψη!

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του ρόστερ στην ΤΣΣΚΑ για τη νέα περίοδο, καθώς μετά την έλευση του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα, φαίνεται πως όλα έχουν μπει σε μία σειρά και οι υποθέσεις κλείνουν η μία μετά από την άλλη.

Πρώτα είχαμε την παραμονή του ...φευγάτου Χάινς, μετά την ανατροπή με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τώρα το έντονο "φλερτ" με Έλληνα άσο, ο οποίος έχει ακουστεί πολύ έντονα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό.

Η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", αποκαλύπτει πως σύντομα θα υπογράψει στους Ρώσους και ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος έχει εξαιρετική πρόταση στα χέρια του από την ΤΣΣΚΑ.

Συγκεκριμένα, η "ρώσικη αρκούδα" για να τον κάνει δικό της του προσφέρει περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, χρήματα που δεν υπάρχει περίπτωση να δει (τουλάχιστον φέτος) ούτε από Ολυμπιακό ούτε από Παναθηναϊκό.

Ο "Κάι" πάντως δεν βιάζεται, κάνει τις διακοπές του και περιμένει. Ωστόσο, δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη πρόταση και το πιθανότερο είναι η "ομάδα του Στρατού" να αποκτήσει έναν σπουδαίο Έλληνα "στρατιώτη".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags