Facebook Pixel Ο Χακόμπο πούλησε τρέλα στον Άγγελο γιατί...
| 2014-07-04 09:30:00

Ο Χακόμπο πούλησε τρέλα στον Άγγελο γιατί...

Ο Χακόμπο πούλησε τρέλα στον Άγγελο γιατί...

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ισπανός γκολκίπερ υποχρέωσε τον Αναστασιάδη να τον ...σουτάρει; Τι θέλει να πετύχει και συμπεριφέρεται έτσι; Η απάντηση με ένα "κλικ"!

Άνω – κάτω έγινε ο ΠΑΟΚ μέσα σε μία ημέρα, με την τρέλα που πούλησαν οι Λούκας και Χακόμπο στον Άγγελο Αναστασιάδη, υποχρεώνοντας τον Έλληνα τεχνικό να τους διώξει ουσιαστικά από την ομάδα.

Όπως γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, αμφότεροι έδειξαν ασέβεια απέναντι στον έμπειρο κόουτς και ζήτησαν μόνοι τους να φύγουν.

Ο Λούκας, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την πρόταση που έχει φτάσει από τη Λα Κορούνια, ενώ ο Χακόμπο έμεινε στην προετοιμασία και προπονείται μόνος του.

Ο Ισπανός πορτιέρο, πάντως, έχει συγκεκριμένους λόγους που αποφάσισε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη στάση κι αυτό μετέφερε και σε όσους τον ρωτούσαν γιατί δεν περίμενε τη δεύτερη ευκαιρία από τον Αναστασιάδη.

Ο Άγγελος έδειξε πρόθυμος να τον δοκιμάσει, όμως ο Χακόμπο με τη συμπεριφορά του, διάλεξε μόνος του το δρόμο της αποχώρησης. Ο έμπειρος πορτιέρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, δεν έχει κάτι προσωπικό με τον καινούριο του προπονητή.

Ο Χακόμπο είναι ενοχλημένος με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και θεωρεί πως τους τελευταίους μήνες δεν του έχουν φερθεί σωστά. Γι΄ αυτό το λόγο θέλει να τους ...υποχρεώσει να τον διώξουν. Και φαίνεται πως τα κατάφερε μια χαρά...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags