Facebook Pixel Τσίπρας: "Το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει χωρίς..."!
| 2014-07-13 10:00:00

Τσίπρας: "Το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει χωρίς..."!

Τσίπρας: "Το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει χωρίς..."!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου αποκαλύπτει στον sportdog τη συνομιλία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί η ΑΕΚ τρώει τα παιδιά της;

Είχαμε καιρό να τα πούμε από εδώ. Σας γράφω από ένα πανέμορφο μέρος όπου περνάω τις διακοπές μου και έχω την ευκαιρία να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Βρίσκομαι στην Τήνο και συγκεκριμένα σε ένα πανέμορφο συγκρότημα, την "Anemoeesa" που βρίσκεται στον όρμο των Υστερνίων. Πριν λίγες ημέρες, όπως μάθατε, είδα τον ημιτελικό Ολλανδία-Αργεντινή παρέα με συναδέλφους μου, παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Τον είχαμε κοντά μας και εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να μην του κάνω ορισμένες ερωτήσεις. Αφήστε όσα διαβάσατε δεξιά και αριστερά, ότι τον στρίμωξα. Φιλική κουβέντα είχα με τον άνθρωπο. Τον ερώτησα, "πού θα βρεις Αλέξη μου τα λεφτά, αν αύριο βγεις κυβέρνηση;". Γιατί, του λέω, κακά τα ψέματα, η Ελλάδα είναι τελειωμένη. Τα πάντα έχουν ξεπουληθεί για μία πενταροδεκάρα. Οι μισθοί του Έλληνα δεν φτάνουν για να κρατήσει το σπίτι του. Τα μέρη που έχει η χώρα μας δεν υπάρχουν πουθενά και έχουν αρχίσει να ξεπουλιούνται όλα στους ξένους.

Εμένα μου άρεσαν αυτά που είπε. Ο άνθρωπος δεν μου το έπαιξε παντογνώστης, ούτε είπε αερολογίες, ούτε έταξε λαγούς με πετραχήλια. Απλά και ωραία εξηγήθηκε ότι πρέπει να στηριχτούν περισσότερο ο τουρισμός και οι αγρότες, γιατί αυτά είναι τα δύο προϊόντα που εξάγει η Ελλάδα.

Όσο για το γήπεδο της ΑΕΚ, μου είπε ότι η ομάδα πρέπει να φτιάξει το σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά να μη γίνει με εμπορικά κέντρα. Αυτά μου είπε. Τώρα, είναι στην κρίση του καθενός τι θα ψηφίσει. Εξάλλου ο λαός θα αποφασίσει για τα πάντα.

Εντύπωση πάντως μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο Τσίπρας δεν είχε κόμπλεξ. Ήταν πολύ άνετος μαζί μας, λες και ήταν χρόνια μέλος της παρέας. Θα με ρωτήσετε, "ρε Αρδίζογλου, έχεις ξαναδεί πολιτικάντη που δεν είναι κοινωνικός, λαλίστατος και γοητευτικός ομιλητής;".

Ε, ναι, λοιπόν, έχω συναντήσει πολιτικούς που δεν σου λένε ούτε καλημέρα. Εδώ επί ΠΑΣΟΚ είχα πάει στον Κουλούρη για μία προσωπική μου υπόθεση, η οποία είχε να κάνει με τη σχολή προπονητών που περνούσα τότε, τον περίμενα υπομονετικά 5 ώρες και δεν με δέχτηκε! Μάλιστα εξερχόμενος από το γραφείο του μου είπε: «εγώ δέχομαι μόνο το κοινό». Κι εγώ τι είμαι ρε φίλε; Από το διάστημα κατέβηκα και δεν με δέχεσαι; Αυτοί είναι οι υπουργοί μας...

Εγώ υποτίθεται ότι ψήφιζα το τάδε κόμμα. Αλλά ρε φίλε, αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη μου και είσαι από άλλο χώρο, θα σε ψηφίσω. Αρκεί να είσαι σωστός σαν άνθρωπος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου.

Στον Τσίπρα, πάντως του είπα το εξής. Από το να κάνεις ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις, βγάλε ένα δισέλιδο με το πρόγραμμά σου και στείλε το σε κάθε ελληνικό σπίτι να το διαβάσουν...

ΥΓ: Εκτός από την Ελλάδα και η ΑΕΚ τρώει τα παιδιά της. Ο γιος μου, ο Μάριος, πάντως, δεν έμεινε χωρίς ομάδα. Τον πήραν στον Πανιώνιο και του χρόνου θα υπερασπίζεται τα δοκάρια της Κ-20.

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Η αναύτρα Λάουρα Νάργες πέταξε το στήθος έξω! Αν δεν το πιστεύεις, "κλικ"   εδώ...    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags