Facebook Pixel Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μπόγιαν!
| 2014-07-17 21:11:00

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μπόγιαν!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μπόγιαν!

Ο sportdog αποκαλύπτει πόσο κοντά και πόσο μακριά βρίσκεται ο άσος της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε ποια είναι η οικονομική διαφορά στο θέμα του sportdog!

Στην... κορύφωσή του φτάνει πλέον το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Μπόγιαν Κρκιτς, καθώς στο Λιμάνι έχουν φουλάρει τις τελευταίες ώρες για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα και να κάνουν το δεύτερο μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού, μετά την απόκτηση του Αμπντιάλ.

Αν ο Ολυμπιακός φέρει τον Μπόγιαν στο Λιμάνι, θα «υποχρεώσει» για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί και με την ομάδα που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η υπόθεση Μπόγιαν όμως δεν είναι τόσο απλή και η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει ορισμένες λεπτομέρειες από τις συζητήσεις των δύο πλευρών που βρίσκονται σε εξέλιξη...

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα και την Σούπερ Λιγκ, αρκεί να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του. Αυτή την στιγμή η διαφορά που υπάρχει για το συμβόλαιο φθάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως, νούμερο που δεν είναι μικρό, όμως δεν είναι και απαγορευτικό.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, είναι πρόθυμοι να... ανέβουν μία 500αρα για να αποσπάσουν το «ναι» του Μπόγιαν! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο για την σπουδαία αυτή μεταγραφή, καθώς με την Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να δώσουν τον παίκτη, αφού δεν τον υπολογίζουν για το ρόστερ τους και όπως μάθαμε θα το κάνουν... σχεδόν τσάμπα. Οπότε μόλις ο Μπόγιαν πει το «ναι», η μεταγραφή έκλεισε και ο παίκτης μπαίνει στο αεροπλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags