Facebook Pixel Πρόταση... υπέρβαση για Καστίγιο!
| 2014-07-19 22:15:00

Πρόταση... υπέρβαση για Καστίγιο!

Πρόταση... υπέρβαση για Καστίγιο!

Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ είναι αποφασισμένη να πάρει τον Νέρι και πόσα χρήματα του προσφέρει; Διαβάστε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.

Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα και απόλαυσε τον ήλιο και τις βόλτες στην παραλιακή με το πανάκριβο αυτοκίνητο του, ωστόσο δεν αποκλείεται να μας... μείνει και τον χειμώνα, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ που τον θέλουν στον ρόστερ τους.

Μετά λοιπόν από την πρόταση του ΟΦΗ, υπάρχει άλλος ένας σύλλογος που είναι πολύ «ζεστός» για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του Άρη.

Μάλιστα, η είδηση κυκλοφόρησε και στο εξωτερικό, καθώς οι Ισπανοί ανέφεραν σε δημοσιεύματα σήμερα πως η Καλλονή έχει ήδη αποσπάσει την υπογραφή του Νέρι για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο sportdog δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη πληροφορία, ωστόσο ξέρει καλά πως ομάδα της Λέσβου έκανε πρόταση στον Μεξικανό και μάλιστα αρκετά καλή για τα δεδομένα του συλλόγου.

Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως οι Νησιώτες θέλουν πάρα πολύ τον Καστίγιο στο ρόστερ της νέας περιόδου και για αυτό του προσέφεραν συμβόλαιο με 130.000 ευρώ αποδοχές ετησίως. Πρόκειται για ένα νούμερο αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της Καλλονής, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν... συγκινήθηκε ο 30χρονος άσος.

Ο Νέρι άλλωστε ξέρει καλά πως μπορεί να βρει καλύτερα λεφτά στο μακρινό Μεξικό...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags