Facebook Pixel Αυτόν που "έκοψε" ο Μίτσελ παίρνει ο Αναστασίου!
| 2014-07-30 09:00:00

Αυτόν που "έκοψε" ο Μίτσελ παίρνει ο Αναστασίου!

Αυτόν που "έκοψε" ο Μίτσελ παίρνει ο Αναστασίου!

"Μπαμ" από την Ισπανία ο Παναθηναϊκός! Ποιος ξένος άσος, που έχει απορριφθεί από Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην κορυφή της "πράσινης" λίστας; Η αποκάλυψη εδώ!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης είναι πολύ σημαντικό γιατί θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον της ομάδας του Τριφυλλιού. Αν οι Πράσινοι εξασφαλίσουν το παραδάκι (μίνιμουμ έσοδα 5 εκατομμύρια ευρώ) της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος και για μεταγραφές.

Ήδη ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει τις επαφές του με τους υποψήφιους στόχους και περιμένει τα παιχνίδι με τους Βέλγους για να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις. Ο παίκτης, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, βρίσκεται αυτή στη στιγμή πολύ ψηλά στην "πράσινη" λίστα είναι ο Αλεχάντρο Αλφάρο.

Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα (38 συμμετοχές – 9 γκολ πέρυσι), βρίσκεται σταντ μπάι από τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, ο οποίος θα τρέξει την υπόθεση, όπως προαναφέραμε, αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός αποκλείσει τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Αλφάρο έχει προταθεί στους Πράσινους, όπως αποκάλυψε ο SportDog, από τον Βασίλη Τσιάρτα, τον οποίο εμπιστεύονται οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, μιας και ήταν αυτός που πέρυσι έφερε τον Νάνο. Ένας ποδοσφαιριστής που αποδείχθηκε λίρα εκατό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού φέρεται να έχει δώσει το "οκ" για τη συγκεκριμένη μεταγραφή αφού θεωρεί ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, σε πολύ καλή ηλικία, με σπουδαίες παραστάσεις από το ισπανικό ποδόσφαιρο. Πάντως, δεν φαίνεται να έχουν την ίδια γνώμη για τον Αλφάρο οι μεγάλοι αντίπαλοι των Πράσινων... 

Ο παίκτης, που έχει περάσει και από τη Σεββίλη (2006-2011), προτάθηκε μέσα στο καλοκαίρι και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο απορρίφθηκε χωρίς να απασχολήσει, αλλά και στον Ολυμπιακό. Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Τσιάρτας μίλησε απευθείας με τον Μίτσελ, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, προκειμένου να του προτείνει τον Αλφάρο για τον Ολυμπιακό, μιας και οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν έδειξε παρόλα αυτά να ...συγκινείται ιδιαίτερα με την περίπτωση του άσου της Μαγιόρκα εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Πειραιά.

ΣΟΚ: Πέταξε τον κ@λο έξω η Ράνια Κωστάκη στη Μύκονο - Δες την "καυτή" φωτογραφία   εδώ! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags