Facebook Pixel Χάθηκε ο παικταράς! Στην Κίνα με τρελά λεφτά ο...
| 2014-07-31 15:30:00

Χάθηκε ο παικταράς! Στην Κίνα με τρελά λεφτά ο...

Χάθηκε ο παικταράς! Στην Κίνα με τρελά λεφτά ο...

Μεγάλος γκολτζής της Σούπερ Λίγκας "έγραψε" όλους τους υπηψήφιους μνηστήρες και αποχαιρέτησε το ελληνικό πρωτάθλημα! Ποιος είναι; Ο SportDog κάνει την αποκάλυψη!

Μπορεί να τον ήθελαν οι ...μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά και η ΑΕΚ από τη Football League, ωστόσο αυτός μάζεψε τα μπουγαλάκια του και έφυγε.

Ο λόγος για τον Εστέμπαν Σολάρι που, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα!

Ο Αργεντινός επιθετικός, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ξάνθης (16 γκολ), υπέγραψε σούπερ συμβόλαιο με την Dalian Aerbin (διάρκειας 5 μηνών + 1 χρόνου) και θα φοράει τη φανέλα με το "35".

Οι τελευταίες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 34χρονο άσο ήταν η Κέρκυρα και ο Ατρόμητος αλλά, τελικά, αυτός προτίμησε να πάρει το τελευταίο ενδεχομένως καλό συμβόλαιο στην καριέρα του εκτός Ευρώπης.

O Σολάρι πάει σε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί στην πρώτη κατηγορία του κινέζικου πρωταθλήματος, ενώ θα παίζει μπροστά σε 60.000 θεατές, στο ολοκαίνουργιο "Dalian Stadium".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια εποχή, πριν από δύο χρόνια, η νέα ομάδα του Αργεντινού φορ είχε πάρει με 7 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα τον Σεϊντού Κειτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags