Facebook Pixel Μήπως είναι αυτή η "βόμβα" του Ιβάν;
| 2014-08-01 12:00:00

Μήπως είναι αυτή η "βόμβα" του Ιβάν;

Μήπως είναι αυτή η "βόμβα" του Ιβάν;

Είναι ποιοτικός παίκτης. Μπαλαδόρος. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Το έχει αποδείξει. Και τον κόσμο μπορεί να φτιάξει. Αλλά δεν είναι εύκολο το κονέ. Θέλει θυσία.

Τι θυσία; Όχι από την πλευρά του ΠΑΟΚ πάντως. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ρίξει το κασέ του. Να πέσει, πώς το λένε. Μόνο έτσι θα επιστρέψει στην Τούμπα. Ποιος; Ο Νάτχο.

Ο Ισραηλινός πίστευε ότι φεύγοντας από τον Δικέφαλο θα του στρώσουν παντού κόκκινο χαλί. Αλλά φθάσαμε Αύγουστο και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Παρόλο που κατά καιρούς γράφτηκε ότι τον θέλει η τάδε ομάδα από την Τουρκία και η δείνα ομάδα από την Ισπανία παραμένει μπακούρης.

Στην πιάτσα λένε, λοιπόν, ότι κοντοζυγώνει η ώρα που ο 26χρονος μέσος θα ξαναχτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Και θα ζητήσει από τον Σαββίδη να επιστέψει στην ομάδα. Δεν είναι ακραίο το σενάριο. Μπορεί να γίνει αρκεί ο παίκτης να λογικευτεί. Και να μη ζητήσει πάλι τον ουρανό με τ΄ άστρα.

Θέλεις και ποσό; Με 700 χιλιάρικα θα σκάσει η βόμβα. Εδώ στο σκύλο διάβασες ότι ο Ιβάν θέλει να κάνει μια γερή μεταγραφή για να φτιάξει τους οπαδούς και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Ισραηλινός το έχει το πακέτο. Και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος όλα παίζουν.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ δεν θέλει να δίνει λεφτά για κανονική μεταγραφή. Αγορά δηλαδή. Για συμβόλαια, όμως, τα σκάει. Και ειδικά για τον Νάτχο, που είναι δοκιμασμένη λύση, θα έκανε την υπέρβαση. Αν, όμως, κι αυτός βάλει νερό στο κρασί του.

ΣΟΚ! Ποιος άσος της Σούπερ Λιγκ πήγε νοσοκομείο για αφαίρεση ερωτικού βοηθήματος; Δες εδώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags