Facebook Pixel Αυτός βγαίνει από τη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!
| 2014-08-04 08:45:00

Αυτός βγαίνει από τη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!

Αυτός βγαίνει από τη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος είναι ο φευγάτος ξένος του Ολυμπιακού που κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητες παραμονής του; Ο σκύλος έχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Μπορεί μέχρι πρότινος να ήταν ανάμεσα στα φαβορί για δανεισμό αλλά πλέον θεωρείται πολύ πιθανό να παραμείνει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Γιατί στο διεθνές τουρνουά στην Αμερική άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν, που αποτέλεσε την πιο "αθόρυβη" φετινή μεταγραφή των πρωταθλητών, ωστόσο τείνει να εξελιχθεί στην πιο μεγάλη και πιο ευχάριστη, για τον Μίτσελ, έκπληξη της "ερυθρόλευκης" προετοιμασίας. Μπορεί κι άλλοι παίκτες να ικανοποίησαν τον προπονητή του Ολυμπιακού με την απόδοσή τους, όπως ο Δημήτρης Διαμαντάκος για παράδειγμα, ωστόσο ο διεθνής Αρμένιος είναι αυτός που έκανε το μεγαλύτερο "μπαμ" από την άποψη ότι κανείς δεν περίμενε να πιάσει τέτοια στάνταρ απόδοσης απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Γκαζαριάν, λοιπόν, έδειξε στον Μίτσελ ότι έχει τα προσόντα να δώσει σημαντικές βοήθειες μέσα στη χρονιά στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Ισπανού τεχνικού. Δεν θα συμπεριλαμβάνεται, δηλαδή, στο γκρουπ των παικτών που θα παραχωρηθούν δανεικοί. Κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στο πολύ καλό τουρνουά που έκανε ο παίκτης στις ΗΠΑ. Υπάρχει και κάτι ακόμα που έχει συμβεί και ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής στο Λιμάνι.

Ο 26χρονος ακραίος μιλάει μόνο τη μητρική του γλώσσα και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα επικοινωνίας μέσα στην ομάδα. Πλέον ο διεθνής άσος έχει ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών, με δάσκαλο στον Πειραιά, προκειμένου να μπορεί να έχει καλύτερη επαφή με τους συμπαίκτες του εκτός κι εντός αγωνιστικού χώρου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει ΓΥΜΝΙΣΜΟ στην παραλία! Δείτε την TOPLESS   εδώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags