Facebook Pixel Ο... Παναθηναϊκός, ο Πουλίδο και το Λιμάνι!
| 2014-08-04 23:30:00

Ο... Παναθηναϊκός, ο Πουλίδο και το Λιμάνι!

Ο... Παναθηναϊκός, ο Πουλίδο και το Λιμάνι!

Πώς «κολλάει» το «τριφύλλι» με τη μεταγραφή του Μεξικανού που «ταλαιπωρεί» τόσο καιρό τον Ολυμπιακό; Διαβάστε το παρασκήνιο της υπόθεσης μόνο στον sportdog.

Το θέμα του Άλαν Πουλίδο εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μεξικανός δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Τίγκρες και περιμένει πλέον την απόφαση της FIFA για να έρθει επιτέλους στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Πειραιώτες έχουν κυνηγήσει από την αρχή του καλοκαιριού την συγκεκριμένη μεταγραφή, έχουν ήδη αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και προσπαθούν εδώ και πολλές μέρες να... ξεμπερδέψουν με την γραφειοκρατία στο Μεξικό.

Βέβαια, στο «κόλπο» για τον Πουλίδο δεν είναι μόνοι τους, καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων το φετινό καλοκαίρι, ενώ η Τίγκρες στην πρόσφατη ανακοίνωση ανέφερε πως έχει δεχθεί πρόταση και από σύλλογο του Βελγίου για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Η στήλη «sportdog penalty» λοιπόν, αποκαλύπτει πως η συγκεκριμένη ομάδα που έκανε επίσημη κρούση για τον Πουλίδο είναι η Σταντάρ Λιέγης, η αυριανή αντίπαλος δηλαδή του Παναθηναϊκού!

Οι Βέλγοι κινήθηκαν για τον ποδοσφαιριστή, όμως βρήκαν την πόρτα κλειστή. Βέβαια, δεν έχουν εκγαταλείψει την συγκεκριμένη περίπτωση και ενδέχεται να επιστρέψουν με καλύτερα χρήματα, αν καταφέρουν να αποκλείσουν το «τριφύλλι» το βράδυ της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμα ένα αποκλειστικό στον Sportdog: Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες διεθνείς που δεν βρίσκουν ομάδα και τρώνε... άκυρα συνεχώς;

Σούπερ: Νέα «καυτή» εμφάνιση από την Τζούλια Αλεξανδράτου στη Μύκονο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags