Facebook Pixel Αυτός άφησε τον Ρανιέρι με το στόμα ανοιχτό!
| 2014-08-07 08:45:00

Αυτός άφησε τον Ρανιέρι με το στόμα ανοιχτό!

Αυτός άφησε τον Ρανιέρι με το στόμα ανοιχτό!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "τρέλανε" τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό στο παιχνίδι με τη Σταντάρ και γιατί; O Σκύλος "έκλεψε" το μπλοκάκι του Ιταλού προπονητή!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρέθηκε προχθές στη Λεωφόρο για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε το ματς από τα δημοσιογραφικά θεωρεία προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Το κακό για τον Ιταλό προπονητή ήταν ότι αρκετοί Πράσινοι βρέθηκαν σε κακή μέρα οπότε δεν ήταν εύκολο να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ρανιέρι θα επιδιώξει να τσεκάρει ξανά κάποιους παίκτες πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τις πρώτες κλήσεις της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Euro.

Παρόλα αυτά, ο Ρανιέρι κατάφερε, με την εμπειρία του, να σχηματίσει μια πρώτη γνώμη για τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε. Αρχικά να πούμε ότι ο Ιταλός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη γραμμή της οπισθοφυλακής του Τριφυλλιού. Τόσο ο Κουτρουμπής, ως στόπερ, όσο και ο Τριανταφυλλόπουλος, ως δεξιός μπακ, απογοήτευσαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό που περίμενε να δει πολλά περισσότερα πράγματα από τους δύο Έλληνες αμυντικούς σε ένα τόσο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσο για τον Στέφανο Κοτσόλη, θα χρειασθεί και δεύτερη παρακολούθηση, μιας και ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν το περισσότερο διάστημα θεατής του ματς, ενώ στα γκολ των Βέλγων δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. 

Δύο παίκτες που ήθελε επίσης να τσεκάρει από κοντά ο Ιταλός τεχνικός, ο Κλωναρίδης και ο Καρέλης, δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι. Ο πρώτος στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε με το που πέρασε στο παιχνίδι και ο δεύτερος δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα.

Αντίθετα, υπήρχε ένας παίκτης που προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον του Ρανιέρι και τον ανάγκασε να κρατήσει σημειώσεις στο μπλοκάκι του. Αυτός ήταν ο Ντίνας που όταν πέρασε στο ματς (στη θέση του τραυματία Κλωναρίδη) έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Γρήγορος, τεχνίτης, διεισδυτικός, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική εντύπωση στον ομοσπονδιακό τεχνικό ο οποίος μετά το ματς ζητούσε να μάθει πληροφορίες για τον παίκτη αφού δεν τον είχε στα υπόψιν του.

Θα πρέπει να θεωρείται, βέβαιο, ότι ο Ιταλός θα επιδιώξει να δει τον Ντίνα και στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Τριφυλλιού, μιας και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει να έχει το προφίλ των ποδοσφαιριστών που θα καλέσει στη νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει.

AKΑΤΑΛΛΗΛΟ: ΟΛΟ το sex tape ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ celebrity με το φίλο της! Αν είσαι 18+, δες   εδώ...    

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags