Facebook Pixel Ερυθρόλευκος στόχος στο Περιστέρι! Ποιος φεύγει;
| 2014-08-08 10:45:00

Ερυθρόλευκος στόχος στο Περιστέρι! Ποιος φεύγει;

Ερυθρόλευκος στόχος στο Περιστέρι! Ποιος φεύγει;

Άνθρωπος του Ολυμπιακού παρακολούθησε το παιχνίδι Ατρόμητος – Σεράγεβο. ΠΟΙΟΝ ποδοσφαιριστή τσέκαρε και για ποιο λόγο; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Στο Περιστέρι βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πιερ Ισά για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Ατρόμητος-Σεράγεβο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο άνθρωπος του Ολυμπιακού πήγε στο γήπεδο για να τσεκάρει τον Κώστα Γιαννούλη, τον αριστερό μπακ των γηπεδούχων.

Ο Έλληνας αμυντικός, που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων, φέρεται να εξετάζεται από τους πρωταθλητές ως μία εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψουν εξελίξεις στο λιμάνι όσον αφορά τα μπακ που υπάρχουν τώρα στην ομάδα. Ο Μπονγκ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται δεδομένα στη "μαύρη λίστα" του Μίτσελ και δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ για τον Χολέμπας αναμένεται πρόταση από το εξωτερικό.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να υπάρξει τις επόμενες μέρες αποχώρηση ενός εκ των δύο, ή και των δύο, αριστερών μπακ στον Ολυμπιακό και γι΄ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας να προετοιμάζονται για τη διάδοχη κατάσταση.

Ο Γιαννούλης, ο οποίος πέρυσι έκανε καλή σεζόν με τον Ατρόμητο, θεωρείται μια αξιόπιστη λύση από τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση αν όντως δημιουργηθεί κενό στο αριστερό άκρο της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό δεν ...καίγονται κιόλας για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού ακόμα κι αν αποχωρήσει κάποιος μπακ, πρώτη επιλογή θεωρείται ο Μαζουάκου, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή του πολύπειρου Αμπιντάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags