Facebook Pixel Αρπαγή Ιμπαγάσα! Ποιος τον κλέβει από Πανιώνιο;
| 2014-08-13 10:30:00

Αρπαγή Ιμπαγάσα! Ποιος τον κλέβει από Πανιώνιο;

Αρπαγή Ιμπαγάσα! Ποιος τον κλέβει από Πανιώνιο;

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη, ομάδα της Σούπερ Λίγκας έκανε δυναμική σφήνα και έχει το πάνω χέρι για τον "Κάνιο"...

Έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Άριελ Ιμπαγάσα είναι η Βέροια. Μπορεί ο Αργεντινός άσος να κάνει εδώ και μερικές μέρες προπονήσεις στον Πανιώνιο, αλλά η Βασίλισσα του Βορρά έχει πραγματοποιήσει δυναμικό "μπάσιμο" για να "αρπάξει" τον ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Το νέο αφεντικό της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, έχει ενημερώσει τον "Κάνιο" πως του προσφέρει plus 50.000 ευρώ απ΄ όσα του δίνει ο Πανιώνιος και εκτιμάται ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του.

Την ίδια στιγμή, η Βέροια "τρέχει" ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή, αυτή του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η Βασίλισσα του Βορρά ανέβασε την προσφορά της στον διεθνή επιθετικό στις 150.000 ευρώ το χρόνο (συν τα μπόνους) προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι".

Γίνεται αντιληπτό, βεβαίως, ότι αν η Βέροια καταφέρει να αποκτήσει τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα δυναμώσει πολύ και ενδεχομένως οι στόχοι της για τη νέα σεζόν να μην περιοριστούν στην υπόθεση παραμονή.

ΚΑΥΤΟ: Πορνοστάρ-τούμπανο της Sirina κάνει TOPLESS τζετ σκι στη Μύκονο! Πάρε μάτι εδώ...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags