Facebook Pixel Μεγάλη μαγκιά του Αστέρα με Ντε Μπλάσις!
| 2014-08-23 23:40:00

Μεγάλη μαγκιά του Αστέρα με Ντε Μπλάσις!

Μεγάλη μαγκιά του Αστέρα με Ντε Μπλάσις!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το Super Deal του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος γεμίζει τα ταμεία του με την πώληση του Αργεντινού παικταρά και δεν τον χάνει τσάμπα.

Μία από τις καλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να είναι αυτή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στην Μάιντζ από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς τα λεφτά είναι πολλά, το επίπεδο διαφορετικό και το παρασκήνιο πλούσιο...

Η στήλη «sportdog penalty» έψαξε τις λεπτομέρειες για την σπουδαία αυτή μεταγραφή του Αργεντινού άσου και σας ενημερώνει πως πρόκειται για μία εξαιρετική συμφωνία για την πώληση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να είχε φύγει φέτος ως ελεύθερος!

Ο Ντε Μπλάσις λοιπόν, μετά τα όσα έκανε στα πρώτα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, είχε μεγάλη ζήτηση και με την περίπτωσή του ασχολήθηκαν το τελευταίο διάστημα η Μάιντς, η Άντερλεχτ, αλλά και μία ακόμη ευρωπαϊκή ομάδα. Όλες όμως έπρεπε να... σκάσουν πολύ χρήμα, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο και εδώ είναι η μεγάλη μαγκιά της διοίκησης των Αρκάδων.

Οι Μπακοκαυμενάκηδες χειρίστηκαν εκπληκτικά ακόμα μία μεταγραφική υπόθεση, καθώς τον περασμένο Γενάρη πήραν μία δύσκολη απόφαση και δικαιώθηκαν απόλυτα. Τότε, με τον παίκτη να μπαίνει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του, είπαν «όχι» στην εξαιρετική πρόταση ύψους 550.000 ευρώ από την Τουρκία, ενώ παράλληλα τον έπεισαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες κατάφερε να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Ντε Μπλάσις μέχρι το 2017, του έκαναν μία γενναία αύξηση ύψους 200.000 ευρώ, ενώ πρόσθεσαν και μία υψηλή ρήτρα!

Έτσι λοιπόν όχι μόνο πούλησαν τον παίκτη στην πρώτη καλή πρόταση που τους ήρθε, αλλά ρίσκαραν και κατάφεραν μόλις έξι μήνες μετά να τον δώσουν με 2.5 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης, σημειολογικά έχει... αξία το ταιμινγκ που φεύγει από την Ελλάδα ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, γιατί τέτοιες ημέρες (23/8/2012), ήταν που είχε έρθει και στην Τρίπολη. Με την διαφορά πως ήρθε ως ελεύθερος από τη Χιμνάσια, με συμβόλαιο μικρότερο από 150.000 ευρώ και τώρα θα φύγει με 4πλασιες αποδοχές και με τον Αστέρα να παίρνει τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags