Facebook Pixel Ο Κάμπελ "έφερε" Γιαννούλη στον Ολυμπιακό!
| 2014-09-02 10:00:00

Ο Κάμπελ "έφερε" Γιαννούλη στον Ολυμπιακό!

Ο Κάμπελ "έφερε" Γιαννούλη στον Ολυμπιακό!

O SportDog αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Έλληνα μπακ από τον Ατρόμητο στο λιμάνι. Γιατί αποκτήθηκε και πότε "τρέλανε" τον Μίτσελ; "Κλικ" κι έμαθες!

Μπορεί ο Κώστας Γιαννούλης να αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή από τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση μία βιαστική προσθήκη απλά για να ...γεμίσει το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, ο Έλληνας αριστερός μπακ αποτέλεσε καθαρά προσωπική επιλογή και θερμή εισήγηση του Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής τον γνώριζε, τον παρακολουθούσε όλη την περσινή χρονιά -αφού το "ζήτημα Χολέβα" αιωρούνταν πάνω από το Ρέντη με ...πυκνή συννεφιά από το καλοκαίρι του ΄13- καθώς οι αριστεροπόδαροι με προσόντα full back και σωστές αμυντικές τοποθετήσεις χωρίς να ξεχνιούνται μπροστά όταν ανεβαίνουν την πλευρά, είναι ως γνωστό δυσεύρετοι. Και στη διεθνή αγορά.

Το ματς που "κλίκαρε" ο Γιαννούλης στον Μίτσελ και τον κέρδισε οριστικά ήταν το περσινό του Κυπέλλου, Ατρόμητου-Ολυμπιακού, τότε που ο Έλληνας ακραίος αμυντικός είχε εξολοθρεύσει τον Τζοέλ Κάμπελ. Του είχε πάρει την "ταυτότητα".

Εκείνο το παιχνίδι εντυπώθηκε στον Μίτσελ και το "σταμπάρισμα" του Γιαννούλη για τη μαχητικότητα, τη δυναμική και την αξία του, μεταβλήθηκε σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Η υπόθεση απασχόλησε τον Ολυμπιακό από νωρίς φέτος το καλοκαίρι, αλλά όσο Χολέβας και Μπονγκ παρέμεναν στο δυναμικό των πρωταθλητών, μαζί με την προσθήκη του Μαζουακού, η μεταγραφή πήγε για κάποιο διάστημα στην άκρη.

Η αγορά του Χολέβα από τη Ρόμα άνοιξε εκ νέου -για να οριστικοποιηθεί χθες- το δρόμο της μεταπήδησης του Κώστα Γιαννούλη στους Πειραιώτες.    

ΚΟΛΑΣΗ τα οπίσθια της Μαριάντας Πιερίδη στην παραλία! Αν θέλεις να τα δεις, κάνε "κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags