Facebook Pixel Ούτε... Ντάλα μεσημέρι οι ορισμοί διαιτητών!
| 2014-10-01 17:30:00

Ούτε... Ντάλα μεσημέρι οι ορισμοί διαιτητών!

Ούτε... Ντάλα μεσημέρι οι ορισμοί διαιτητών!

Διακοσμητικό ρόλο φαίνεται πως έχει ο Χιου Ντάλας, αφού ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής δεν μπορεί να κόψει κάποια παλιά... κουσούρια της ΚΕΔ.

Ρε παιδιά, τον Χιου Ντάλας τί τον φέραμε να κάνει στην Ελλάδα; Γιατί όπως φαίνεται περισσότερο διακοσμητικό ρόλο έχει, παρά ουσιαστικό... Έτσι για να βαράμε όλοι εμείς, οι γκρινιάρηδες οι ποδοσφαιρόφιλοι, το σαμάρι και όχι τον... γάιδαρο. Διαβάστε λοιπόν ένα σοβαρό θέμα έπεσε στην αντίληψή μας και απ'το οποίο ο καθένας μπορεί να συμπεράνει, πως τίποτα δεν αλλάζει στην Ελληνική Διαιτησία.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι υπάρχει έναςταλαντούχος διαιτητής από επαρχιακή Ένωση, ο οποίος είναι στοχοποιημένος όχι μόνο απ'την ΕΠΟ, αλλά και την ίδια την ΕΠΣ στην οποία ανήκει! Ο συγκεκριμένος ρέφερι πέρσι, πριν έρθει ο Ντάλας, του έδωσαν να σφυρίξει όλη τη χρονιά, όλο και όλο 3 με 4 ματς της Super League. Μία φορά μπήκε ψυγείο και για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν έφταιγε εκείνος. Είχε σφυρίξει τη σεζόν 2013-2014 ματς που μέτρησε γκολ με χέρι, τη συμβουλή όμως για την απόφαση έδωσε ο πρώτος βοηθός, ο οποίος τον χαντάκωσε για τα καλά.

Φέτος που και καλά τα κόζια άλλαξαν, ήρθε ο Χιου Ντάλλας με περγαμηνές να... καθαρίσει τα άπλυτά μας, δεν έχει οριστεί να σφυρίξει, ούτε ένα παιχνίδι! Σε όποιο αγώνα υπάρχει το όνομά του, είναι απλά για να κάνει τον... 4ο. Και το ερώτημα είναι το εξής: Αφού υπάρχει αλλαγή ηγεσίας στην ΚΕΔ, γιατί συνεχίζεται να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση στον συγκεκριμένο διαιτητή; Εδώ άλλοι που είναι οι επονομαζόμενοι “συστημικοί” διαιτητές, έχουν θέσει υποψηφιότητα για πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ice Age 5. Mπαίνουν στην κατάψυξη και μετά από μερικούς μήνες τους... ξεπαγώνουν ως δια μαγείας. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ρέφερις που αντιμετωπίζονται έτσι...

Όπως φαίνεται ο Σκωτσέζος πιο πολύ τη γλάστρα κάνει παρά διοικεί. Στην πιάτσα λένε δε ότι δεν κάνει εκείνος τους ορισμούς των ρέφερι αλλά... άλλος. Ποιός Ντάλας, ούτε... ντάλα μεσημέρι δεν γίνονται οι ορισμοί διαιτητών...

Μην χάσετε κι αυτό: Όταν η Σάσα Σταμάτη πέταξε τον κ@λο έξω (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags