Facebook Pixel Επιτέλους: Βρέθηκε λύση με Πουλίδο!
| 2014-11-01 00:05:00

Επιτέλους: Βρέθηκε λύση με Πουλίδο!

Επιτέλους: Βρέθηκε λύση με Πουλίδο!

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για τον Μεξικανό άσο, ο οποίος δεν... κρατιέται για να έρθει και να παίξει με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις...

Το φινάλε σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που κρατά πολλούς μήνες και το οποίο μας... ταλαιπώρησε ολόκληρο το καλοκαίρι, περιμένει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με τον Άλαν Πουλίδο.

Ο Μεξικανός άσος περιμένει να ξεμπλέξει από τις δικαστικές του περιπέτειες με την Τίγκρες και να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» που θα είναι για τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, από την πλευρά του παίκτη υπάρχει η αισιοδοξία τις τελευταίες ημέρες, πως πολύ σύντομα θα υπάρχουν οριστικές και θετικές εξελίξεις.

Η στήλη «Sportdog Penalty» αποκαλύπτει λοιπόν πως ο Πουλίδο πήγε στο Μεξικό για την υπόθεση του και επέστρεψε ήδη στην Ιταλία, όπου τους τελευταίους μήνες προπονείται μόνος του για να διαιτηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να είναι έτοιμος όταν έρθει η... μεγάλη στιγμή και έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μεξικανός άσος βρήκε λύση στο πρόβλημά του και το σήριαλ φτάνει στο τέλος του. Ποια είναι αυτή η λύση; Η έκδοση προσωρινού δελτίου...

Μην χάσετε κι αυτό: Τα καλύτερα Ελληνικά οπίσθια! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags