Facebook Pixel Παίκτη που απέρριψε η Βέροια θέλει ο ΠΑΟ!
| 2014-12-16 00:15:00

Παίκτη που απέρριψε η Βέροια θέλει ο ΠΑΟ!

Παίκτη που απέρριψε η Βέροια θέλει ο ΠΑΟ!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και τον οποίο είχε απορρίψει η ομάδα της Βέροιας για έναν 33χρονο;
 

Φρέσκο ρεπορτάζ από τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού έχει ο Σκύλος, ενώ η στήλη «Sportdog Penalty» σας αποκαλύπτει ένα θέμα που θα... συζητηθεί!

Οι Πράσινοι λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχουν... φουλάρει για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και προτεραιότητά τους αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Όπως σας γράψαμε μάλιστα από το βράδυ της Κυριακής, στην σχετική λίστα βρίσκεται και ο Χουάνμα της Νουμάνθια.

Ο παίκτης που αγωνίζεται στην Β' Ισπανίας, είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόπερ που «πρόκριναν» στο Τριφύλλι για τον Γενάρη, ενώ όπως έμαθε ο Sportdo, ο Χουάνμα το καλοκαίρι είχε φθάσει κοντά σε άλλη Σουπερλιγκάτη ομάδα!

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος απασχόλησε σοβαρά τότε την Βέροια των (συμπατριωτών του) Γκρανέρο-Κίκε Ερνάντεθ, οι οποίοι όμως τελικά κατέληξαν στον Ραούλ Μπράβο...

Ο Χουάνμα πάντως θεωρείται μία εύκολη μεταγραφική υπόθεση, καθώς έχει όρο στο συμβόλαιό του με την Νουμάνθια, πως με λιγότερα από 100.000 ευρώ, μπορεί να... την κάνει για ομάδα Α΄κατηγορίας του εξωτερικού!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Ιδού η κορυφαία σκηνή Σαμαρά – Τζέι! (ΦΩΤΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags