Facebook Pixel «Σκάει» πρόταση για ξένο άσο του Παναθηναϊκού!
| 2014-12-20 00:55:00

«Σκάει» πρόταση για ξένο άσο του Παναθηναϊκού!

«Σκάει» πρόταση για ξένο άσο του Παναθηναϊκού!

Ποια ομάδα ετοιμάζεται να «κλέψει» έναν από τους καλύτερους παίκτες των Πρασίνων; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στον Sportdog.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε... φουλ ρυθμούς όσον αφορά τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου, όμως το ίδιο κάνουν και άλλες ομάδες, κυρίως από το εξωτερικό, οι οποίες έχουν στο στόχαστρο τους διάφορες παίκτες από το Πράσινο ρόστερ.

Ο Σκύλος μάλιστα, έχει μάθει πως μεγάλος ντόρος γίνεται για τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και η παραμονή του στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι, παραμένει ακόμα... στον αέρα.

Οι ομάδες που «κοιτάνε» τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει στο τέλος της σεζόν στο... τζάμπα, είναι πολλές, ενώ στην σχετική λίστα όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sportdog Penalty», προστέθηκε εσχάτως και η Μπεσίκτας!

Οι Τούρκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του «Σίφο» και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog, ο Μπίλιτς τον θεωρεί μία εξαιρετική λύση και είναι πολύ πιθανό να πιέσει για την απόκτησή του! Εξελίξεις θα έχουμε ΣΥΝΤΟΜΑ και για αυτό στο Τριφύλλι θα πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να μην έχουν... μπελάδες.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Αποκάλυψη Στικούδη για το sex tape!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags