Facebook Pixel Αποκάλυψη: Τελείωσαν ξένο άσο στον Παναθηναϊκό!
| 2015-01-14 14:30:00

Αποκάλυψη: Τελείωσαν ξένο άσο στον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη: Τελείωσαν ξένο άσο στον Παναθηναϊκό!

ΠΟΙΟΣ διεθνής παίκτης του Τριφυλλιού πήρε το μήνυμα από την "πράσινη" ΠΑΕ πως δεν υπολογίζεται; ΓΙΑΤΙ είναι δύσκολο να αποχωρήσει από τον σύλλογο; Μάθε με ένα "κλικ"...

Έχει έρθει στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2013 αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, παραμένει μέχρι σήμερα εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Σουηδός άσος είχε έρθει στο Τριφύλλι ως ένα καλό όνομα που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι των Πράσινων αλλά τελικά αποδείχθηκε μια αποτυχημένη μεταγραφή.

Στον Παναθηναϊκό τον στήριξαν, τον περίμεναν να επιστρέψει στη δράση, ωστόσο, πλέον, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν άλλο υπομονή. Γι΄ αυτό έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στον παίκτη πως δεν υπολογίζεται.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", οι Πράσινοι ειδοποίησαν τον Μπαϊράμι ότι θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Δεν θα είναι, πάντως, εύκολο για τον Παναθηναϊκό να απαλλαχθεί από την παρουσία του Σουηδού. Γιατί ο παίκτης δε δείχνει διάθεση, προς το παρόν, καμία διάθεση να λύσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι.

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ: Ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρανιέρι στην Εθνική; Διαβάστε   ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags