Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Ιβάν: Ετοιμάζει νέα "βόμβα" με Κράσιτς!
| 2015-01-22 23:45:00

Τρελάθηκε ο Ιβάν: Ετοιμάζει νέα "βόμβα" με Κράσιτς!

Τρελάθηκε ο Ιβάν: Ετοιμάζει νέα "βόμβα" με Κράσιτς!

"Μπαμ" για την επίθεση (Μάρκο Ντέβιτς), "μπαμ" για την άμυνα (Ρικάρντο Κόστα), "μπαμ" και για τη μεσαία γραμμή με τον διεθνή Σέρβο παικταρά! O Σκύλος κάνει την αποκάλυψη!

Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ που "χτυπάει" σε πολλά μέτωπα και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει σπουδαίες προσθήκες σε όλες τις γραμμές.

Πρώτα απ΄ όλα, ο Δικέφαλος βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Μάρκο Ντέβιτς της Ρούμπιν Καζάν. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, διεθνή με την Ουκρανία (34 συμμετοχές, 7 γκολ), για τον οποίο η ομάδα του το 2014 ξόδεψε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Το δεύτερο μεγάλο "μπαμ" της ομάδας της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Ρικάρντο Κόστα. Πρόκειται για τον 33χρονο διεθνή Πορτογάλο στόπερ, τον οποίο είχε ζητήσει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό πριν αποχωρήσει. Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια του Κατάρ, λέγεται ότι θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει προφορικά.

Η ενίσχυση, όμως, για τον Δικέφαλο φαίνεται ότι δεν σταματάει εδώ. Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται ξανά σε συζητήσεις με τον Μίλος Κράσιτς!

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Σέρβο χαφ που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 με τη Φενέρμπαχτσέ. Ο παίκτης, που έχει περάσει και από τη Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 8 γκολ), δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής άσος (46 συμμετοχές, 3 γκολ) έχει ακουσθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αλλά ποτέ η μεταγραφή δεν προχώρησε. Λέτε τώρα να ήρθε η ώρα;

Απολαύστε τον σε δράση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags