Facebook Pixel Επιστροφή-έκπληξη σκέφτονται Φύσσας και Βόκολος!
| 2015-02-14 10:45:00

Επιστροφή-έκπληξη σκέφτονται Φύσσας και Βόκολος!

Επιστροφή-έκπληξη σκέφτονται Φύσσας και Βόκολος!

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που τώρα αγωνίζεται σε καλή ομάδα της Σούπερ Λίγκας, βρίσκεται στη λίστα του Τριφυλλιού εν όψει καλοκαιριού; "Κλικ" κι έμαθες... 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται από τώρα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Θέλουν από νωρίς να έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους προκειμένου να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς στόχος στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι η ομάδα να έχει έτοιμο ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.

Μέσα στις περιπτώσεις, λοιπόν, που εξετάζονται από τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά. Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι οι Πράσινοι θα κάνουν 1-2 κινήσεις με παίκτες που αγωνίζονται και διακρίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και μία από τις επιλογές που κοιτάνε στον Παναθηναϊκό είναι κι αυτή του Ελίνι Δημούτσου.

Ο 26χρονος μέσος του Ατρόμητου, που πέρασε στο παρελθόν (2007-2011) από το Τριφύλλι, χωρίς ωστόσο να πάρει ευκαιρίες (22 συμμετοχές), αφού δόθηκε πολλές φορές δανεικός (ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Μλάντα Μπόλεσλαβ), βρίσκεται στα υπόψιν των ιθυνόντων της ομάδας και δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να προκριθεί, αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο ότι χρειάζεται η απόκτηση ενός ακόμα χαφ. 

Ο Δημούτσος αγωνίζεται την τελευταία τριετία στον Ατρόμητο (102 συμμετοχές - 3γκολ) πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή πολυεργαλείο, τρεχαλατζή, που τα δίνει όλα σε κάθε ματς και έχει χαμηλό κασέ. Έχει, δηλαδή, τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άνθρωποι του συλλόγου για τις μεταγραφές που θα γίνουν εν όψει της νέας χρονιάς.

ΠΟΙΟΣ ξένος άσος του Παναθηναϊκού ψάχνεται να φύγει το καλοκαίρι και γιατί; Η αποκάλυψη   ΕΔΩ   

 

 

 

 

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags