Facebook Pixel Πού θα πάει ο Τζανδάρης, πού δεν θα πάει ο Κατσικάς!
| 2015-02-19 11:45:00

Πού θα πάει ο Τζανδάρης, πού δεν θα πάει ο Κατσικάς!

Πού θα πάει ο Τζανδάρης, πού δεν θα πάει ο Κατσικάς!

Επειδή πολλά γράφονται εδώ και αρκετές μέρες για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια. Κάποιοι θα πέσουν απ' τα σύννεφα...

Μεγάλη σύγχυση επικρατεί στο ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Φάνη Τζανδάρη και του Γιώργου Κατσικά. Οι δύο παίκτες έχουν τεθεί εκτός ομάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τα σενάρια για το πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Οι πληροφορίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αντικρουόμενες και γενικά γράφονται διάφορα για τον επόμενο σταθμό των δύο ποδοσφαιριστών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Να τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Στην περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν ισχύει, δηλαδή, ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα όπως γράφεται κατά κόρον τις τελευταίες μέρες. Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του και είναι γεγονός ότι κοιτάει να βρει σύλλογο στο εξωτερικό.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Παναθηναϊκός που ψάχτηκε πριν από λίγες μέρες για την περίπτωση του νεαρού μέσου έλαβε αρνητική απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή καθώς ξεκαθαρίστηκε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι να φύγει εκτός Ελλάδος.

Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Κατσικά. Ισχύει αυτό που είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ότι, δηλαδή, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και γι΄ αυτό δεν υπολογίζεται στα πλάνα του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι 24χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα. αλλά αυτός δεν θα είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός, όπως γράφτηκε πρόσφατα σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι δεδομένο και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε το ίδιο και για τον Ολυμπιακό, αφού από τη μία δεν έχει διαψευστεί το συγκεκριμένο σενάριο από την "ερυθρόλευκη" πλευρά -παρόλο που το θέμα συντηρείται εδώ και καιρό- και από την άλλη, όπως πρώτος ο SportDog αποκάλυψε από τις 10/2 σε ρεπορτάζ με τίτλο "Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό;", ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί από άνθρωπο της πιάτσας ότι ο παίκτης αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του επειδή τα έχει βρει με την ομάδα του Πειραιά.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΣΑΒΒΙΔΗ για ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λίγκας; Tι μπορεί να συμβεί   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags