Facebook Pixel Τόσα ζητάει από ΠΑΟ ο Γκαλίτσιος! (Πολλά δεν είναι;)
| 2015-02-21 19:16:00

Τόσα ζητάει από ΠΑΟ ο Γκαλίτσιος! (Πολλά δεν είναι;)

Τόσα ζητάει από ΠΑΟ ο Γκαλίτσιος! (Πολλά δεν είναι;)

Τι γίνεται με τον Έλληνα μπακ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ποια άλλη ομάδα τον «τσέκαρε» και τι συμβόλαιο έχει ζητήσει από το Τριφύλλι; Μόνο στον SportDog!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού παραμένει ο Γιώργος Γκαλίτσιος και για αυτό οι Πράσινοι... τρέχουν για να προλάβουν να πάρουν την υπογραφή του, αφού ο παίκτης σε λίγους μήνες μένει ελεύθερος και ήδη υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, στο παιχνίδι Μπριζ – Λόκερεν βρέθηκαν στο Βέλγιο για να τον δουν από κοντά ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος μαζί με τον αθλητικό διευθυντή ομάδας της Μπουντεσλίγκα!

Ο "Γκάλι" μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους δύο καλύτερους δεξιούς μπακ στο βελγικό πρωτάθλημα και για αυτό είναι απολύτως λογικό να ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για αυτόν, αφού μπορούν να αποκτήσουν έναν ποιοτικό παίκτη... στο τζάμπα!

Θυμίζουμε πως εκτός των μνηστήρων που βρίσκονται σε άλλες χώρες, μόνο στο Βέλγιο υπάρχουν η Λόκερεν που θέλει να τον κρατήσει και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, η Σταντάρ που του έχει ήδη καταθέσει πρόταση και η Μπριζ που έχει επισήμως ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Στην Ελλάδα πάντως προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «κυνηγάει» τον Γκαλίτσιο εδώ και πολλούς μήνες και για αυτό υπάρχει αισιοδοξία, παρά τα πολλά εμπόδια για τη μεταγραφή. Βέβαια, ο «Γκάλι» θα κοστίσει αρκετά στο Τριφύλλι και μάλλον θα γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ για να έρθει στην Λεωφόρο, παρότι δεν χρειάζεται να πληρώσουν οι Πράσινοι ομάδα.

Ο Γκαλίτσιος σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης «Sportdog Penalty», έχει ξεκαθαρίσει στον ΠΑΟ σε όλες τις συζητήσεις τους, ότι οι ετήσιες αποδοχές του στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, δεν θα πέφτουν κάτω από τις 300.000 ευρώ!! Ένα ποσό που στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ότι θα δίνουν για λίγους παίκτες...

"Να μη μιλάει για διαιτησία ο Ολυμπιακός"! Ποιος ποδοσφαιριστής με θητεία στο Λιμάνι έκανε αυτή τη δήλωση; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags