Facebook Pixel Περέιρα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τον "Άντζα" του ενός μυρίου!
| 2015-03-06 00:45:00

Περέιρα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τον "Άντζα" του ενός μυρίου!

Περέιρα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τον "Άντζα" του ενός μυρίου!

Πού βρέθηκε ο προπονητής-σκάουτερ του Ολυμπιακού και ποιον Έλληνα στόπερ τσέκαρε; Η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "sportdog penalty", έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Ο Βίτορ Περέιρα ταξίδεψε μέχρι την Ξάνθη και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ (3-0).

Ο λόγος που ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στα Πηγάδια ήταν μεταγραφικός, αφού όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", το βλέμμα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν στραμμένο σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γούτα, τον 20χρονο στόπερ της ακριτικής ομάδας, ο οποίος κάνει σούπερ χρονιά φέτος στην Ξάνθη και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, τον οποίο στα Πηγάδια αποκαλούν "νέο Άντζα", γι΄ αυτό ο Βίτορ Περέιρα πήγε να τον τσεκάρει από κοντά. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ο κόουτς των Ερυθρολεύκων εκτελεί χρέη σκάουτερ. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πλατανιά, όπου είχε παρακολουθήσει τον στόπερ Γιαγιά Μπανανά.

Κατασκοπεύσεις που, φυσικά, δείχνουν ότι οι Πειραιώτες το καλοκαίρι θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, όπου φέτος αντιμετωπίζουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για τον Γούτα. Ο νεαρός στόπερ αρέσει τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Πανόπουλος δεν σκοπεύει να πουλήσει όσο-όσο τον νεαρό άσο. Έχει θέσει την τιμή εκκίνησης για την πώλησή του πολύ ψηλά, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη στο εξωτερικό θεωρώντας ότι μπορεί πιάσει έως και ένα εκατομμύριο ευρώ.

Εξάλλου, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι για τον Έλληνα άσο ενδιαφέρονται μία γερμανική και μία ρωσική ομάδα, ενώ τον κάνει σκάουτινγκ και η Ζενίτ, ένας σύλλογος με μεγάλη οικονομική δύναμη. 

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ! Ποιος είναι; Η απάντηση... ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags