Facebook Pixel Τι είπε ο Καλογερόπουλος για τη ...γροθιά του Χάρα!
| 2015-03-13 11:30:00

Τι είπε ο Καλογερόπουλος για τη ...γροθιά του Χάρα!

Τι είπε ο Καλογερόπουλος για τη ...γροθιά του Χάρα!

Η εξήγηση του διαιτητή του ντέρμπι στους ανθρώπους της ΑΕΚ στα αποδυτήρια για την επίμαχη φάση. "Τα έβλεπα όλα και δε ρώτησα τον βοηθό" - Τι θα γράψει ο παρατηρητής.  

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε το γκολ του Χάρα στο τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μετά από πολλά ριπλέι και διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Αργεντινός επιθετικός των "ερυθρολεύκων" σκόραρε με το στήθος ή με το χέρι. Και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το τέρμα που σημειώθηκε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν νόμιμο. Τι λέει, όμως, ο διαιτητής της αναμέτρησης για την επίμαχη φάση; Πόσο καθαρά είδε τι έγινε; Ήταν δική του η απόφαση ή συμβουλεύτηκε τον βοηθό του;

Όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", o Xαράλαμπος Καλογερόπουλος διευκρίνισε τα πάντα για το γκολ του Χάρα στους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον πλησίασαν μετά τη διακοπή του αγώνα και τον ρώτησαν αν είχε προσωπική άποψη για τη φάση.

"Είμαι βέβαιος πως η μπάλα χτύπησε στο στήθος και μπήκε γκολ. Τα έβλεπα όλα...", απάντησε γεμάτος σιγουριά ο Αθηναίος ρέφερι. Όπως εξήγησε ο διαιτητής στους "κιτρινόμαυρους", μόνο αν η μπάλα έβρισε στη ...γροθιά του Χάρα θα έμπαινε με τόσο δύναμη στα δίχτυα. "Αν έβρισκε στο χέρι, θα άλλαζε πορεία και θα πήγαινε προς τα αριστερά με λιγότερη δύναμη και όχι ευθύβολα...", ήταν τα λόγια του Καλογερόπουλου.

Την ίδια άποψη εξέφρασε ο αστυνομικός στο επάγγελμα και στον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Καλύβα, στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ήταν δική του απόφαση να επικυρώνει το γκολ υπέρ του Ολυμπιακού και πως δεν συμβουλεύτηκε σε καμία περίπτωση τον βοηθό του, Κυριάκο Μερκενίδη, ο οποίος είναι άγνωστο αν είχε δει τη φάση.

Ο κ. Καλύβας, πάντως, ήταν ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι. Δεδομένου ότι επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από όλες τις απόψεις, έδωσε συγχαρητήρια στον Αθηναίο ρέφερι για τη διαιτησία του και του χρέωσε μόνο 2-3 κίτρινες κάρτες που δεν έδειξε, ενώ τον ενημέρωσε ότι θα σχηματίσει γνώμη για το γκολ από το βίντεο του αγώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καλύβας θα αναφέρει στην έκθεσή του ότι με βάση το βίντεο ορθώς μέτρησε το γκολ του Ολυμπιακού και πως ήταν σωστή η απόφαση του Καλογερόπουλου. Πάντως, δεν ισχύει το ίδιο και για τον βοηθό Μερκενίδη που είχε δύο λάθος υποδείξεις οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο κατά της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι θα παραπεμφθεί.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags