Facebook Pixel ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: "Nάνο" για δεξιά από Σούπερ Λιγκ!
| 2015-03-23 11:30:00

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: "Nάνο" για δεξιά από Σούπερ Λιγκ!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: "Nάνο" για δεξιά από Σούπερ Λιγκ!

Ποιος Έλληνας οπισθοφύλακας, ο οποίος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα σε μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, βρίσκεται ψηλά στην "πράσινη" λίστα; Mόνο εδώ!

Θεωρείται δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός καλού δεξιού μπακ. Η μεταγραφή του Μπούρμπου δεν βγήκε, ο Τριανταφυλλόπουλος έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης, ο Σπυρόπουλος δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, οπότε οι "πράσινοι" έχουν αποφασίσει να κάνουν μεταγραφή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου έχει ζητήσει έναν "Νάνο" και για δεξιά που θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με τον Ισπανό μπακ. Να είναι, δηλαδή, καλός ανασταλτικά, αλλά και να μπορεί να απειλήσει επιθετικά. Η μεταγραφή του Νάνο αποδείχθηκε λίρα εκατό για το Τριφύλλι και με τα ίδια κριτήρια οι "πράσινοι" θέλουν να επιλέξουν και τον εκλεκτό για την απέναντι πλευρά της οπισθοφυλακής.

Ένα όνομα που βρίσκεται από πέρυσι στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι, ως γνωστόν, ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Εσχάτως, μάλιστα, στα υπόψιν του Παναθηναϊκού προστέθηκε ένας Έλληνας μπακ που κάνει πολύ καλή χρονιά στη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Μανώλη Μπέρτο που αγωνίζεται βασικός στην εξαιρετική φετινή πορεία της Σκόντα Ξάνθης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο 25χρονος μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και από το 2007 που έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα έχει συνολικά 74 συμμετοχές και ένα γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καλά προσόντα, ο οποίος ενδεχομένως να έχει αδικηθεί που ακόμα δεν έχει δοκιμάσει την τύχη του σε υψηλότερο επίπεδο.

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ξένος άσος του Παναθηναϊκού, το αποκαλυπτικό θέμα ΕΔΩ

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags