Facebook Pixel Ιδού ο αντι-Μέγιερι, πρώτος "άσος" για Σούπερ Λιγκ!
| 2015-03-25 15:00:00

Ιδού ο αντι-Μέγιερι, πρώτος "άσος" για Σούπερ Λιγκ!

Ιδού ο αντι-Μέγιερι, πρώτος "άσος" για Σούπερ Λιγκ!

Η επιλογή του Ούγγρου, που όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον Πειραιά, εγκαταλείφθηκε από την ΑΕΚ, αλλά σύντομα βρέθηκε ο εκλεκτός, ο οποίος προορίζεται για βασικός τη νέα σεζόν.

Μπορεί η σεζόν ακόμα να μην έχει τελειώσει, ωστόσο στην ΑΕΚ κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους ενόψει της μεγάλης επιστροφής στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Το βάρος της αναζήτησης έχει πέσει στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός τη νέα χρονιά, μιας και υπάρχει η εκτίμηση στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ότι ο νεαρός Γιάννης Ανέστης είναι ναι μεν πολύ ταλαντούχος αλλά δεν έχει ακόμα τα προσόντα για να ανταποκριθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
 
Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, πρώτος στόχος της Ένωσης για τον "άσο" είναι αυτή τη στιγμή ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, βασικός υποψήφιος στη λίστα της ΑΕΚ ήταν ο Μπάλας Μέγιερι, ωστόσο από τη στιγμή που διέρρευσε το ενδιαφέρον της Ένωσης και ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ούγγρου πορτιέρο, οι "κιτρινόμαυροι" εγκατέλειψαν την περίπτωσή του.

Όσον αφορά, λοιπόν, τον 32χρονο διεθνή Καμερουνέζο γκολκίπερ, οι άνθρωποι ΑΕΚ έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή μαζί του και του έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είναι άγνωστο ακόμα πώς θα αντιδράσει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς όσο στον πάγκο ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, υπήρχε θετική εισήγηση από τον Έλληνα κόουτς για τον συγκεκριμένο παίκτη. 

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Ιτάνζ, ο οποίος είναι ο πρώτος στη λίστα, η Ένωση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Μάρκου Βελλίδη του ΠΑΣ, του Χογκ της Καλλονής και του Λόρια που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΟΦΗ.

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ μεγάλης ελληνικής ομάδας δεν παίζει μπάλα λόγω περιττών κιλών; Διάβασε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags