Facebook Pixel Πού θα πάνε Τζανδάρης, Κατσικάς, Σπυρόπουλος
| 2015-03-25 16:15:00

Πού θα πάνε Τζανδάρης, Κατσικάς, Σπυρόπουλος

Πού θα πάνε Τζανδάρης, Κατσικάς, Σπυρόπουλος

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον νεαρό μέσο και τον Ολυμπιακό; Ποιες ομάδες της Αθήνας έχουν στο "στόχαστρο" τον υψηλόσωμο στόπερ; Πού μπορεί να επιστρέψει ο διεθνής μπακ;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τη λύση συνεργασίας με τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους οποίους δεν υπολόγιζε, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, ούτε για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ούτε και για του χρόνου. 

Το τριπλό "διαζύγιο" αφορούσε, ως γνωστόν, τους Φάνη Τζανδάρη, Γιώργο Κατσικά και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Επειδή πολλά σενάρια κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών, ο Σκύλος ρώτησε και έμαθε τι πραγματικά ισχύει για την περίπτωση του κάθε παίκτη και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα. 

Όσον αφορά, πρώτα απ΄ όλα, το πιο "hot" όνομα, τον Φάνη Τζανδάρη, για τον οποίο δημοσιεύματα ανέφεραν χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ, ότι έχει "κλείσει" στον Ολυμπιακό, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Όπως ανέφερε και η επίσημη θέση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον νεαρό μέσο και τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης δεν απασχολεί την ομάδα του Πειραιά...

Το όνομα του 21χρονου χαφ υπάρχει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και, μάλιστα, βρίσκεται σε συζητήσεις με το Λιμάνι, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

Από εκεί και πέρα, όμως, η συγκεκριμένη περίπτωση δε θεωρείται τελειωμένη και θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά το τέλος σεζόν, όπως ενημέρωσε σχετικά και η "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Σχετικά με τον Γιώργο Κατσικά, υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο "ζεστό" για να μιλάμε για συμφωνία. Το θέμα είναι ότι 25χρονος στόπερ αρέσει επίσης τόσο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Σίλντενφελντ, όσο και στην ΑΕΚ, η οποία αναζητά πιο έμπειρες λύσεις για την οπισθοφυλακή ενόψει της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να προκύψει μια "μάχη" μεταξύ των "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος για τον Έλληνα αμυντικό, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω δυναμικής.

Όσον αφορά τον Νίκο Σπυρόπουλο, είναι πολύ πιθανό στη δύση της καριέρας του και από τη στιγμή που δεν θέλει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τον Πανιώνιο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να απασχολήσει και τον Ατρόμητο, ο οποίος παραδοσιακά ενδιαφέρεται για τους έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags