Facebook Pixel Η αλήθεια για Γκαλίτσιο – ΠΑΟΚ και η... πώληση!
| 2015-04-14 19:30:00

Η αλήθεια για Γκαλίτσιο – ΠΑΟΚ και η... πώληση!

Η αλήθεια για Γκαλίτσιο – ΠΑΟΚ και η... πώληση!

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα μπακ και ποια η απάντησή του για τα σενάρια που τον στέλνουν στην Τούμπα. Ποιος παίκτης μπορεί να φύγει από τον Δικέφαλο; Κλικ για τις απαντήσεις!

Πολλά ονόματα και πολλές μεταγραφές θα διαβάζουμε πλέον καθημερινά για τις ελληνικές ομάδες, ωστόσο λίγες είναι οι περιπτώσεις που όντως υπάρχει... φωτιά και ελάχιστες αυτές που θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο SportDοg ωστόσο θα ψάχνει για εσάς τι συμβαίνει με κάθε ποδοσφαιριστή που «ακούγεται» και στην συνέχεια θα σας ενημερώνει αν θα πρέπει να περιμένεται κάτι...

Αυτό έκανε η στήλη «SportDog penalty» και με το σενάριο (ξεκίνησε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Βέλγιο) που θέλει τον Γιώργο Γκαλίτσιο να επιστρέφει τελικά στην Ελλάδα, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο παίκτης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του ΠΑΟΚ!

Ο «Σκύλος» λοιπόν έψαξε την συγκεκριμένη υπόθεση και έμαθε πως χθες τόσο ο μάνατζερ του Γκαλίτσιου όσο και ο ίδιος δήλωναν... άγνοια. Άλλωστε, με Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου στο ρόστερ, ο «Δικέφαλος» είναι πλήρως καλυμμένος στην θέση του δεξιού μπακ για τη νέα σεζόν.

Ή μήπως όχι; Γιατί αν όντως υπάρχουν σκέψεις στον ΠΑΟΚ για Γκαλίτσιο, τότε αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για κάποιον από τους παραπάνω και προφανώς αυτός θα είναι ο Σκόνδρας! Λέτε το ενδιαφέρον από Τουρκία και Ρωσία να μετατραπεί σε πρόταση;
 

ΜΠΑΜ από Ολυμπιακό. Μεταγραφή που θα κάνει «πάταγο» σε όλη την Ευρώπη. Κλικ ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags