Facebook Pixel Αυτόν θέλουν Περέιρα-Τσόρι για αντι-Μήτρογλου!
| 2015-04-15 10:30:00

Αυτόν θέλουν Περέιρα-Τσόρι για αντι-Μήτρογλου!

Αυτόν θέλουν Περέιρα-Τσόρι για αντι-Μήτρογλου!

Πριν από πέντε χρόνια ήταν το μεγάλο ταλέντο της Ρίβερ Πλέιτ. Τώρα ψάχνει για το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του. Ποιος είναι ο "νέος Χάρα" που παίζει για τα φορ του Ολυμπιακού;

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο παίζει πολύ δυνατά σήμερα στον Τύπο ως βασική επιλογή του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης. Ο σέντερ φορ της Εστουντιάντες αποτελεί προσωπική εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη σκάουτερ για τους Ερυθρόλευκους στη Λατινική Αμερική, προς τον Βίτορ Περέιρα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεχωρίσει άλλη περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών, αν δεν παραμείνει στην ομάδα ο Κώστας Μήτρογλου. 

Όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο τεχνικός των Πειραιωτών εξετάζει πολύ σοβαρά, μετά τον Φράνκο Χάρα, έναν ακόμα Αργεντινό φορ της Μπενφίκα, τον Φούνες Μόρι! O 24χρονος επιθετικός ανήκει στους "αετούς" της Λισσαβώνας, αλλά αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εσκισεχιρσπόρ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ στο Πρωτάθλημα και 6 γκολ στο Κύπελλο.

Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Τσόρι Ντομίνγκες, μιας και αγωνιζόταν στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ, πριν τον αγοράσει η Μπενφίκα έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο το 2013, και σίγουρα ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού θα ήταν θετικός για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Φούνες Μόρι, που εκτός από σέντερ φορ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ, ήταν μαζί με τον Ερίκ Λαμέλα (τώρα αγωνίζεται στην Τότεναμ) τα μεγάλα ταλέντα στη Ρίβερ Πλέιτ πριν από πέντε χρόνια και τώρα ψάχνει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του, αφού στην Μπενφίκα δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε. Ο Περέιρα τον πιστεύει πολύ και το όνομά του αναμένεται να πέσει στο τραπέζι στη μεταγραφική σύσκεψη κορυφής που αναμένεται να γίνει στο Λιμάνι τις επόμενες μέρες.

Απολαύστε τον Φούνες Μόρι σε δράση...  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags