Facebook Pixel Παικταρά 6 εκατομμυρίων από την Ιταλία ο Σαββίδης!
| 2015-04-20 21:45:00

Παικταρά 6 εκατομμυρίων από την Ιταλία ο Σαββίδης!

Παικταρά 6 εκατομμυρίων από την Ιταλία ο Σαββίδης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ SPORTDOG – Διεθνής κεντρικός χαφ (παίζει και αριστερά) ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Έχει "φλερτάρει" με την Ίντερ, έχει "τρυπήσει" τον Κασίγιας! Δείτε τον σε δράση...

Αποφασισμένος να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς μετά τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές. Ο στόχος του αφεντικού της ομάδας είναι αυτό το καλοκαίρι να έρθουν παίκτες στην Τούμπα που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ήδη έχει γίνει η σχετική προεργασία.

Οι "ασπρόμαυροι" τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα, ενώ παράλληλα μέσω συνεργατών και διάφορων μάνατζερ εξετάζουν καθημερινά περιπτώσεις από όλο τον κόσμο, ώστε να καταλήξουν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους και θα συζητήσουν όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στη σχετική λίστα φιγουράρει και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει αξιόλογη καριέρα στην Ιταλία. Ο λόγος για τον Γιουράι Κούτσκα, τον Σλοβάκο χαφ, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ενόψει του καλοκαιριού.

Ο 28χρονος άσος ανήκει στην Τζένοα, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο συμπατριώτης του Ρόμπερτ Μακ δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς παρότι μένει ελεύθερος, το κασέ του κυμαίνεται κοντά στις 800.000 ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κούτσκα βρίσκεται στην Ιταλία από το 2011 και παρόλο που είχε αποκτηθεί σε συνιδιοκτησία 50-50 με την Ίντερ, δηλώνοντας μάλιστα το καλοκαίρι του 2012 ότι ήθελε να παίξει στους Νερατζούρι, τελικά το όνειρό του δεν έγινε πραγματικότητα και παρέμεινε στη Γένοβα. Εκεί έχει 106 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ με την εθνική ομάδα μετράει 39 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο 28χρονος διεθνής, που αγωνίζεται κυρίως ως χαφ, αλλά παίζει και αριστερά στην επίθεση, σίγουρα θα μπορεί να μάθει πολλά για την Ελλάδα, τόσο από τον Μακ, όσο και από τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Serie A, Γιάννη Φετφατζίδη.

BOMBA OΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με πρώην ξένο άσο του Παναθηναϊκού; Διαβάστε το αποκαλυπτικό θέμα ΕΔΩ


Η ΓΚΟΛΑΡΑ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, απέναντι στην Ισπανία και τον μεγάλο Ικερ Κασίγιας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags