Facebook Pixel Σαρώνει ο Ολυμπιακός - Νέα μεταγραφή από Ελλάδα!
| 2015-04-21 20:45:00

Σαρώνει ο Ολυμπιακός - Νέα μεταγραφή από Ελλάδα!

Σαρώνει ο Ολυμπιακός - Νέα μεταγραφή από Ελλάδα!

Μετά τον Νίκο Μαρτίνες του Παναιτωλικού, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν κλείσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ. Ποιος είναι και ποιον φευγάτο θα αντικαταστήσει;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, όσον αφορά τουλάχιστον τους εντός συνόρων στόχους που έχουν εντοπισθεί από καιρό και έχει αποφασισθεί ότι θα αποκτηθούν.

Μετά τον Μπεν (που έκανε σούπερ εμφάνιση χθες στο Βέροια - Αστέρα Τρίπολης με 2 γκολ), τον Γιαννιώτα, τον Τζανδάρη, τον Κατσικά, τον Κεϊτά και τελευταία περίπτωση τον Νίκο Μαρίντες από τον Παναιτωλικό, οι πρωταθλητές φαίνεται ότι έχουν κλείσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Γκιόργκι Λόρια, τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με την ομάδα της Κρήτης. Ο διεθνής Γεωργιανός πορτιέρο προορίζεται για δεύτερος πίσω από τον Ρομπέρτο και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από το Λιμάνι στο τέλος της χρονιάς.

Ο 29χρονος γκολκίπερ φέρεται να προτιμήθηκε αντί του Μάρκου Βελλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ήταν επίσης ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα, ενώ ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη προλαβαίνοντας το δεδομένο ενδιαφέρον των άλλων μεγάλων ομάδων της Σούπρ Λιγκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιον επιθετικό αποφάσισαν ότι θέλουν στον Ολυμπιακό; Διάβασε το όνομα μόνο ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags