Facebook Pixel Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον παίρνει ο Ολυμπιακός;
| 2015-04-28 21:30:00

Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον παίρνει ο Ολυμπιακός;

Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον παίρνει ο Ολυμπιακός;

Ποιος ποδοσφαιριστής που παρουσιάζεται τελευταία ως βασικός υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του «τριφυλλιού» μπορεί να καταλήξει τελικά στο Λιμάνι και γιατί; «Κλικ» κι έμαθες...

Ένα ακόμα μεταγραφικό «μπλέξιμο» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να έχουμε το καλοκαίρι, καθώς ποδοσφαιριστής που φέρεται να συζητά με το «τριφύλλι», υπάρχει στη σχετική λίστα των Πειραιωτών και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Το θέμα είναι ότι παρά τα όσα γράφονται στον Τύπο για τις προσπάθειες των «πρασίνων» να κάνουν δικό τους τον συγκεκριμένο παίκτη, που αποτελεί εξαιρετική περίπτωση, οι πιθανότητες τους δεν είναι πολλές, ειδικά εάν αποφασίσει να μπει «ζεστά» στο παιχνίδι ο αιώνιος αντίπαλος.

Ο λόγος για τον μέσο της Σεντ Ετιέν, Ζερεμί Κλεμάν, ο οποίος έχει καταγράψει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο Σαμπιονά. Ο 31χρονος αμυντικός χαφ παίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους «πράσινους» της Γαλλίας, αλλά δεν σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωσή του όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog το κασέ του είναι απαγορευτικό για το «τριφύλλι», αφού αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τη μανατζερική πιάτσα αποκλείουν το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα δε θεωρούν απίθανο να πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον παρακολουθεί στενά από πέρυσι και έχει τη δυνατότητα να τον ικανοποιήσει οικονομικά.

Αν, μάλιστα, αποχωρήσει κάποιος εκ των Μιλιβόγιεβιτς και Εντινγκά, εκτιμάται ότι θα γίνει κίνηση για τον άσο της γαλλικής ομάδας.

Ο Κλεμάν ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιόν το 2003 και το 2006 πήγε στη Ρέιντζερς για μια σεζόν. Το καλοκαίρι του 2007 επέστρεψε στη Γαλλία για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν όπου έμεινε μέχρι το 2011 έχοντας 140 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Σεντ Ετιέν και μέχρι σήμερα έχει 116 συμμετοχές με τους «στεφανουά».

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ετοιμάζει ο Μαρινάκης για τα φορ του Ολυμπιακού! Ποιο όνομα ακούγεται ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags