Facebook Pixel Ποιον "δολοφόνο" θέλει η ΑΕΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-05-04 15:00:00

Ποιον "δολοφόνο" θέλει η ΑΕΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιον "δολοφόνο" θέλει η ΑΕΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ποδοσφαιριστή που έχει κάνει ίσως ένα από τα πιο φριχτά τάκλιν στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κόβοντας την καριέρα σε έναν 25χρονο, εξετάζει πολύ σοβαρά η Ένωση... 

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην έχουν τελειώσει ακόμα για την ΑΕΚ, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν τρέχει κανονικά.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δουλεύουν το πλάνο για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ και ήδη έχουν προχωρήσει κάποιες επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου περνάνε από το μικροσκόπιο όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις που έχουν προταθεί και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ένας ξένος επιθετικός που έχει περάσει με επιτυχία στο παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος εξετάζεται πολύ σοβαρά από την Ένωση, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

O πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα στο Ισραήλ και στη Μακάμπι Χάιφα εξαιτίας κυρίως του εγκληματικού τάκλιν που έκανε πριν από περίπου ένα χρόνο στον Ραφί Νταχάν.

Σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Μπνέι Γεχούντα ο Ισπανός άσος έσπασε το πόδι του 25χρονου μέσου, ο οποίος τον περασμένο Μάρτη και μετά από αλλεπάλληλα χειρουργεία πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Πλέον, ο Ράγιος και μετά την κατακραυγή που γνώρισε στο Ισραήλ, ψάχνει ομάδα και ταυτόχρονα ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Η ΑΕΚ εκτιμάει πολύ τα προσόντα του και μπορεί να του το προσφέρει.

Θυμηθεί το φρικτό τάκλιν του Ράγιος στο παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags