Facebook Pixel Έτσι ο Μαρινάκης θα γκρεμίσει το Καραϊσκάκη!
| 2015-05-06 23:45:00

Έτσι ο Μαρινάκης θα γκρεμίσει το Καραϊσκάκη!

Έτσι ο Μαρινάκης θα γκρεμίσει το Καραϊσκάκη!

Έτοιμο το αφεντικό του Ολυμπιακού να κάνει μεταγραφές που θα ακουστούν σε όλη την Ευρώπη. Διαβάστε ποιον άσο, με καριέρα σε μεγάλες ομάδες, θέλει να φέρει στο Λιμάνι...

Με φουλ τις μηχανές δουλεύουν στον Ολυμπιακό τις μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους και να φέρουν παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά και να φέρουν τον κόσμο ξανά στο Καραϊσκάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει υποσχεθεί πως θα κάνει φέτος δυνατές μεταγραφές και αυτό έχει ζητήσει και από τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με μάνατζερς πολύ γνωστών ποδοσφαιριστών. Το όνομα του Ρομπίνιο σίγουρα δεν "βγήκε" τυχαία, ούτε όμως είναι και το μοναδικό που απασχολεί τους Ερυθρολεύκους.

Στο Λιμάνι θέλει να κάνουν μία εντυπωσιακή κίνηση για την κορυφή της επίθεσης, αλλά και να ρίξουν μία ...βόμβα στα μετόπισθεν, καθώς στόχος είναι να φέρουν έναν σέντερ μπακ που θα μπορεί να πάρει όλη την άμυνα πάνω του. Ήδη υπάρχουν πολλά ονόματα στη σχετική λίστα τους, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει πως πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πρωταθλητών βρίσκεται ο Νιμάνια Βίντιτς!

Ο 33χρονος Σέρβος στόπερ, με τη σπουδαία καριέρα στη Γιουνάιτεντ και νυν παίκτης της Ίντερ, προτάθηκε πριν λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του φαίνεται να αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του συλλόγου και στον Βίτορ Περέιρα.

Ο Βίντιτς, βέβαια, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού έχει συμβόλαιο με τους Νερατζούρι, ωστόσο δεν ...τρελαίνεται να παραμείνει, καθώς δεν "κόλλησε" με τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος είναι θετικός στην παραχώρησή του.

Οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να κυνηγήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο και μεγάλο βιογραφικό, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το Άρης – Ολυμπιακός που αποδεικνύει το ήθος του Σπανούλη! Δείτε την ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags